pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yurtta Kış

30.12.2016 - 10:58, Güncelleme: 30.12.2016 - 10:58
 

Yurtta Kış

Çankırı, Kastamonu ve Samsun'da kar nedeniyle, 389 köy ve mahalle yolunda ulaşım sağlanamıyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı, Kastamonu ve Samsun'da kar nedeniyle 389 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.Çankırı İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, kar yağışı nedeniyle Ilgaz'da 37, Bayramören'de 11, Çerkeş'te 14, Orta'da 6 ve Şabanözü'nde 8 olmak üzere, 76 köy yolu ulaşıma kapandı.Yolları ulaşıma açmak için ekipler, 25 iş makinesi ile çalışmalarını sürdürüyor.Kastamonu İl Özel İdare Müdürlüğü yetkilileri, il genelinde 310 köy yolunun kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandığını, 10 ekibin yolları açma çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü bildirdi.Yetkililer, 144 köy yolunun ise gece boyunca süren çalışmalar sonucunda trafiğe açıldığını kaydetti.Samsun'da ise Yakakent ilçesinde 2, Alaçam ilçesinde bir olmak üzere, 3 mahalle yolunda ulaşım sağlanamıyor.
Çankırı, Kastamonu ve Samsun'da kar nedeniyle, 389 köy ve mahalle yolunda ulaşım sağlanamıyor

ÇANKIRI (AA) - Çankırı, Kastamonu ve Samsun'da kar nedeniyle 389 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

Çankırı İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, kar yağışı nedeniyle Ilgaz'da 37, Bayramören'de 11, Çerkeş'te 14, Orta'da 6 ve Şabanözü'nde 8 olmak üzere, 76 köy yolu ulaşıma kapandı.

Yolları ulaşıma açmak için ekipler, 25 iş makinesi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Kastamonu İl Özel İdare Müdürlüğü yetkilileri, il genelinde 310 köy yolunun kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandığını, 10 ekibin yolları açma çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü bildirdi.

Yetkililer, 144 köy yolunun ise gece boyunca süren çalışmalar sonucunda trafiğe açıldığını kaydetti.

Samsun'da ise Yakakent ilçesinde 2, Alaçam ilçesinde bir olmak üzere, 3 mahalle yolunda ulaşım sağlanamıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.