pendik escort bayan
ak

Yurtta Kış

27.12.2016 - 10:28, Güncelleme: 27.12.2016 - 10:28
 

Yurtta Kış

Sivas, Kırşehir ve Kırıkkale'de 182 köy yolu ulaşıma kapandı

SİVAS (AA) - Sivas, Kırşehir ve Kırıkkale'de, olumsuz hava koşulları nedeniyle 182 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre Gemerek'te 2, Gürün'de 30, Kangal'da 10, Yıldızeli'nde ise 66 olmak üzere 108 köy yolu ulaşıma kapandı.Karla mücadele ekipleri, ulaşıma kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor. - KırşehirKırşehir İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre, geceden itibaren yağan kar ve tipi nedeniyle kent merkezi ve ilçelerinde 80 köy yolu ulaşıma kapandı. İlçelerde oluşturulan ekiplerin mücadelesi ile 50 köy yolu ulaşıma açıldı. İl Özel İdaresi ekipleri, 30 köyde 15 araçla yol açma çalışmasına devam ediyor.- KırıkkaleKırıkkale'de kar yağışı nedeniyle Merkez'de 2, Bahşılı'da 2, Balışeyh'de 8, Çelebi'de 7, Delice'de 5, Keskin'de 15 ve Sulakyurt'ta 5 olmak üzere 44 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, 25 iş makinesi ve 25 kişilik ekiple yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.Öte yandan taşımalı eğitimin yapıldığı Sulakyurt ilçesine bağlı Ortaköy, Sarıkızlı ve Alişeyhli köylerinde bugün eğitime ara verildi.- Nevşehir Meteoroloji İl Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, bugün aralıklarla devam edecek kar yağışı, yarın öğle saatlerinden itibaren etkisini artırarak hafta sonuna kadar sürecek.Kar kalınlığı il merkezinde 4 santimetre, yüksek kesimlerde ise 8 santimetreye ulaştı. Yetkililer, gece sıcaklığın sıfırın altına düşmesi sonucu ortaya çıkacak buzlanmaya karşı sürücüleri uyardı.- YozgatKarayolları ve belediye ekipleri, kentte etkili olan kar yağışının ardından yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.İşçiler kaldırımları temizlerken, sürücüler de zaman zaman zor anlar yaşadı.Kar nedeniyle kayganlaşan yolda maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.
Sivas, Kırşehir ve Kırıkkale'de 182 köy yolu ulaşıma kapandı

SİVAS (AA) - Sivas, Kırşehir ve Kırıkkale'de, olumsuz hava koşulları nedeniyle 182 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre Gemerek'te 2, Gürün'de 30, Kangal'da 10, Yıldızeli'nde ise 66 olmak üzere 108 köy yolu ulaşıma kapandı.

Karla mücadele ekipleri, ulaşıma kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

- Kırşehir

Kırşehir İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre, geceden itibaren yağan kar ve tipi nedeniyle kent merkezi ve ilçelerinde 80 köy yolu ulaşıma kapandı. İlçelerde oluşturulan ekiplerin mücadelesi ile 50 köy yolu ulaşıma açıldı.

İl Özel İdaresi ekipleri, 30 köyde 15 araçla yol açma çalışmasına devam ediyor.

- Kırıkkale

Kırıkkale'de kar yağışı nedeniyle Merkez'de 2, Bahşılı'da 2, Balışeyh'de 8, Çelebi'de 7, Delice'de 5, Keskin'de 15 ve Sulakyurt'ta 5 olmak üzere 44 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, 25 iş makinesi ve 25 kişilik ekiple yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan taşımalı eğitimin yapıldığı Sulakyurt ilçesine bağlı Ortaköy, Sarıkızlı ve Alişeyhli köylerinde bugün eğitime ara verildi.

- Nevşehir

Meteoroloji İl Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, bugün aralıklarla devam edecek kar yağışı, yarın öğle saatlerinden itibaren etkisini artırarak hafta sonuna kadar sürecek.
Kar kalınlığı il merkezinde 4 santimetre, yüksek kesimlerde ise 8 santimetreye ulaştı.
Yetkililer, gece sıcaklığın sıfırın altına düşmesi sonucu ortaya çıkacak buzlanmaya karşı sürücüleri uyardı.
- Yozgat
Karayolları ve belediye ekipleri, kentte etkili olan kar yağışının ardından yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.
İşçiler kaldırımları temizlerken, sürücüler de zaman zaman zor anlar yaşadı.
Kar nedeniyle kayganlaşan yolda maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.