pendik escort bayan
ak

Yurtta Kış

23.12.2016 - 11:33, Güncelleme: 23.12.2016 - 11:33
 

Yurtta Kış

SİVAS/KIRIKKALE (AA) - Sivas ve Kırıkkale'de yoğun kar yağışı nedeniyle 12 köy yolu ulaşıma kapandı.Sivas İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre,...

SİVAS/KIRIKKALE (AA) - Sivas ve Kırıkkale'de yoğun kar yağışı nedeniyle 12 köy yolu ulaşıma kapandı.Sivas İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre, kar yağışı nedeniyle Gürün ilçesinde 7 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, merkez ve ilçelerde 32 greyder, 11 dozer, 28 destek aracı, 19 yükleyici, 8 kar bıçaklı kamyon, 3 rotatif ve 211 personel ile karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.Kırıkkale Valiliği İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre, kar yağışı nedeniyle Çelebi ilçesinde de 5 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri yolları ulaşıma açmak için başlattığı çalışmalar devam ediyor.
SİVAS/KIRIKKALE (AA) - Sivas ve Kırıkkale'de yoğun kar yağışı nedeniyle 12 köy yolu ulaşıma kapandı.Sivas İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre,...

SİVAS/KIRIKKALE (AA) - Sivas ve Kırıkkale'de yoğun kar yağışı nedeniyle 12 köy yolu ulaşıma kapandı.

Sivas İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre, kar yağışı nedeniyle Gürün ilçesinde 7 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi ekipleri, merkez ve ilçelerde 32 greyder, 11 dozer, 28 destek aracı, 19 yükleyici, 8 kar bıçaklı kamyon, 3 rotatif ve 211 personel ile karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Kırıkkale Valiliği İl Özel İdaresinden alınan bilgiye göre, kar yağışı nedeniyle Çelebi ilçesinde de 5 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi ekipleri yolları ulaşıma açmak için başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.