pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yurtta Kış

15.12.2016 - 13:48, Güncelleme: 15.12.2016 - 13:48
 

Yurtta Kış

Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle 521 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor- Kızılırmak Nehri'nin bazı bölümleri buzla kaplandı- Sivas-Malatya karayolu ulaşıma açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle 521 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, merkezde 18, ilçelerden İmranlı'da 88, Yıldızeli'nde 62, Divriği'de 60, Gürün'de 60, Kangal'da 60, Zara'da 52, Hafik'te 35, Şarkışla'da 24, Suşehri'nde 17, Gemerek'te 12, Doğanşar'da 9, Akıncılar'da 8, Altınyayla'da 6, Koyulhisar'da 5, Ulaş'ta 5 olmak üzere 521 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, merkez ve ilçelerde karla mücadele çalışmalarını 211 personel ve 32 greyder, 11 dozer, 28 destek aracı, 19 yükleyici, 8 kar bıçaklı kamyon, 3 rotatifle yürütüyor.- Kızılırmak'ın bazı kısımları donduSivas'ın İmranlı ilçesindeki Kızıldağ'ın güney yamaçlarından doğup Bafra Burnu'ndan Karadeniz'e dökülen Kızılırmak Nehri'nin, Eğri Köprü ve Karşıyaka mevkisindeki bazı kısımları buz tuttu. Kızılırmak'ın yüzeyi yaklaşık 10 santimetre buzla kaplandı.Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Serpincik Göleti ile Paşabahçe Mesire Alanı'ndaki şelale de soğuk hava nedeniyle buz tuttu. Sıcaklığın sıfırın altında 15 dereceye kadar düştüğü kentte, soğuk hava günlük yaşamı da olumsuz etkiliyor. Öte yandan, kar ve tipi nedeniyle dün ulaşıma kapanan Sivas-Malatya karayolu açıldı. Suşehri-Şerefiye-Zara ile Suşehri-Polatderesi-İmranlı ve Divriği-Arapgir yollarında ise kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.
Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle 521 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor- Kızılırmak Nehri'nin bazı bölümleri buzla kaplandı- Sivas-Malatya karayolu ulaşıma açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle 521 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, merkezde 18, ilçelerden İmranlı'da 88, Yıldızeli'nde 62, Divriği'de 60, Gürün'de 60, Kangal'da 60, Zara'da 52, Hafik'te 35, Şarkışla'da 24, Suşehri'nde 17, Gemerek'te 12, Doğanşar'da 9, Akıncılar'da 8, Altınyayla'da 6, Koyulhisar'da 5, Ulaş'ta 5 olmak üzere 521 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi ekipleri, merkez ve ilçelerde karla mücadele çalışmalarını 211 personel ve 32 greyder, 11 dozer, 28 destek aracı, 19 yükleyici, 8 kar bıçaklı kamyon, 3 rotatifle yürütüyor.

- Kızılırmak'ın bazı kısımları dondu

Sivas'ın İmranlı ilçesindeki Kızıldağ'ın güney yamaçlarından doğup Bafra Burnu'ndan Karadeniz'e dökülen Kızılırmak Nehri'nin, Eğri Köprü ve Karşıyaka mevkisindeki bazı kısımları buz tuttu. Kızılırmak'ın yüzeyi yaklaşık 10 santimetre buzla kaplandı.

Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Serpincik Göleti ile Paşabahçe Mesire Alanı'ndaki şelale de soğuk hava nedeniyle buz tuttu.

Sıcaklığın sıfırın altında 15 dereceye kadar düştüğü kentte, soğuk hava günlük yaşamı da olumsuz etkiliyor.

Öte yandan, kar ve tipi nedeniyle dün ulaşıma kapanan Sivas-Malatya karayolu açıldı. Suşehri-Şerefiye-Zara ile Suşehri-Polatderesi-İmranlı ve Divriği-Arapgir yollarında ise kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.