pendik escort bayan
ak

Yurtta Kış

14.12.2016 - 12:08, Güncelleme: 14.12.2016 - 12:08
 

Yurtta Kış

Kırıkkale, Yozgat ve Kırşehir'de, 62 köy yolu ulaşıma kapandı- Kayseri'de ekiplerin çalışmasının ardından 46 mahalle yolu ulaşıma açıldı

KAYSERİ (AA) - Kırıkkale, Yozgat ve Kırşehir'de, olumsuz hava koşulları nedeniyle 62 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.Kırıkkale İl Özel İdaresi yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte etkili kar nedeniyle merkezde 2, ilçelerden Balışeyh'de 7, Çelebi'de 2, Delice'de 6 ve Keskin'de 7 köy yolu ulaşıma kapandı.Karla mücadele ekipleri, 25 iş makinesi ve 25 kişilik ekiple yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.- Kırşehir Kırşehir'de dün başlayan yağmur akşam saatlerinde kara dönüştü. Tipinin de etkisiyle yollarda sürgünler oluştu. Kar ve tipi nedeniyle Kırşehir'in 4 ilçesinde 12 köy yolu ulaşıma kapandı.İl Özel İdare ekipleri, Mucur ve Boztepe ilçelerinde birer, Akpınar'da 4, Akçakent'te 6 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor. - YozgatYozgat'ta, kar ve tipi nedeniyle Akdağmadeni'nde 14, Sarıkaya'da 7 ve Çekerek'te 5 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.İl Özel İdare ekiplerinin yol açma çalışmalarını devam ettirdiği ve araçlarını teyakkuz halinde beklettiği öğrenildi. -KayseriKayseri'de gece bastıran kar yağışının ardından Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından 46 mahalle yolu ulaşıma açıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, şehir merkezi ve ilçelerde yaklaşık 200 kişilik ekiple kesintisiz hizmet veriliyor. Şehir merkezindeki karla mücadele çalışmalarında 16 traktör kepçe, 1 rotatif, 5 yükleyici kepçe olmak üzere toplam 21 kepçe, 32 tuz sericili kar bıçaklı kamyon ve 5 greyder kullanıldı. Yaklaşık 100 kişilik ekip ve 58 iş makinesi ile yapılan çalışmalarda gece boyunca 1 ton tuz kullanılarak yolların tamamı açıldı. İlçeler ve bağlı mahallelerde karla mücadele için de 88 personel 45 araçla, 24 saat kesintisiz hizmet veriliyor. Yoğun kar nedeniyle ulaşıma kapanan Develi'de 2, İncesu'da 1, Sarız'da 12 ve Tomarza'da 31 olmak üzere toplam 46 mahalle yolu karla mücadele ekiplerinin çalışmaları sonucu ulaşıma açıldı. Pınarbaşı ve Sarız yolunda yoğun tipi nedeniyle Karayolları tarafından şehirlerarası yolun trafiğe kesilmesinden dolayı bu bölgedeki yol açma çalışmalarında sorun yaşanıyor.
Kırıkkale, Yozgat ve Kırşehir'de, 62 köy yolu ulaşıma kapandı- Kayseri'de ekiplerin çalışmasının ardından 46 mahalle yolu ulaşıma açıldı

KAYSERİ (AA) - Kırıkkale, Yozgat ve Kırşehir'de, olumsuz hava koşulları nedeniyle 62 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

Kırıkkale İl Özel İdaresi yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte etkili kar nedeniyle merkezde 2, ilçelerden Balışeyh'de 7, Çelebi'de 2, Delice'de 6 ve Keskin'de 7 köy yolu ulaşıma kapandı.

Karla mücadele ekipleri, 25 iş makinesi ve 25 kişilik ekiple yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

- Kırşehir

Kırşehir'de dün başlayan yağmur akşam saatlerinde kara dönüştü. Tipinin de etkisiyle yollarda sürgünler oluştu.

Kar ve tipi nedeniyle Kırşehir'in 4 ilçesinde 12 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdare ekipleri, Mucur ve Boztepe ilçelerinde birer, Akpınar'da 4, Akçakent'te 6 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

- Yozgat

Yozgat'ta, kar ve tipi nedeniyle Akdağmadeni'nde 14, Sarıkaya'da 7 ve Çekerek'te 5 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdare ekiplerinin yol açma çalışmalarını devam ettirdiği ve araçlarını teyakkuz halinde beklettiği öğrenildi.

-Kayseri

Kayseri'de gece bastıran kar yağışının ardından Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından 46 mahalle yolu ulaşıma açıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, şehir merkezi ve ilçelerde yaklaşık 200 kişilik ekiple kesintisiz hizmet veriliyor.

Şehir merkezindeki karla mücadele çalışmalarında 16 traktör kepçe, 1 rotatif, 5 yükleyici kepçe olmak üzere toplam 21 kepçe, 32 tuz sericili kar bıçaklı kamyon ve 5 greyder kullanıldı. Yaklaşık 100 kişilik ekip ve 58 iş makinesi ile yapılan çalışmalarda gece boyunca 1 ton tuz kullanılarak yolların tamamı açıldı.

İlçeler ve bağlı mahallelerde karla mücadele için de 88 personel 45 araçla, 24 saat kesintisiz hizmet veriliyor.

Yoğun kar nedeniyle ulaşıma kapanan Develi'de 2, İncesu'da 1, Sarız'da 12 ve Tomarza'da 31 olmak üzere toplam 46 mahalle yolu karla mücadele ekiplerinin çalışmaları sonucu ulaşıma açıldı.

Pınarbaşı ve Sarız yolunda yoğun tipi nedeniyle Karayolları tarafından şehirlerarası yolun trafiğe kesilmesinden dolayı bu bölgedeki yol açma çalışmalarında sorun yaşanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.