pendik escort bayan
ak

Yurtta Kış

10.12.2016 - 11:13, Güncelleme: 10.12.2016 - 11:13
 

Yurtta Kış

Sivas'ta gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor- Karayolları ekipleri, Kayseri, Malatya, Tokat ve Erzincan karayollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor.Kent merkezinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle, şehir adeta beyaza büründü. Sivas Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri, kent merkezinde kar temizleme çalışması yaptı.Kar yağışının hafta sonu tatiline gelmesini fırsat bilen çocuklar, kar topu oynayarak eğlendi. Öte yandan, kar yağışı Sivas'ın bazı ilçelerinde de etkili oldu. Kar yağışının ardından ulaşıma kapanan köy yollarının açılması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.Karayolları 16. Bölge Müdürlüğüne bağlı 161. Şube Şefliği ekipleri de Sivas'ı çevre illere bağlayan Malatya, Tokat, Erzincan ve Kayseri karayollarında karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini ve bazı bölümlerde küreme ve tuzlama yapıldığını belirtti. Meteorolojiden alınan bilgiye göre, kar yağışının ardından sıcaklık sıfırın altında 10 dereceye kadar düşecek.
Sivas'ta gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor- Karayolları ekipleri, Kayseri, Malatya, Tokat ve Erzincan karayollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor.

Kent merkezinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle, şehir adeta beyaza büründü. Sivas Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri, kent merkezinde kar temizleme çalışması yaptı.

Kar yağışının hafta sonu tatiline gelmesini fırsat bilen çocuklar, kar topu oynayarak eğlendi.

Öte yandan, kar yağışı Sivas'ın bazı ilçelerinde de etkili oldu. Kar yağışının ardından ulaşıma kapanan köy yollarının açılması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Karayolları 16. Bölge Müdürlüğüne bağlı 161. Şube Şefliği ekipleri de Sivas'ı çevre illere bağlayan Malatya, Tokat, Erzincan ve Kayseri karayollarında karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini ve bazı bölümlerde küreme ve tuzlama yapıldığını belirtti.

Meteorolojiden alınan bilgiye göre, kar yağışının ardından sıcaklık sıfırın altında 10 dereceye kadar düşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.