pendik escort bayan
ak

Yurtta Kış

08.12.2016 - 09:18, Güncelleme: 08.12.2016 - 09:18
 

Yurtta Kış

Sivas'ta 6 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor- Yozgat'ta soğuk havada aç kalan güvercinleri esnaf besliyor

SİVAS/YOZGAT (AA) - Sivas'ta kar yağışı nedeniyle 6 köy yolu ulaşıma kapandı.Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Yıldızeli ilçesinde kar yağışı nedeniyle 6 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. İl Özel İdaresi, karla mücadele çalışmalarını, merkez ve ilçelerde 32 greyder, 11 dozer, 28 destek aracı, 19 yükleyici, 8 kar bıçaklı kamyon, 3 rotatif ve 211 personelle yürütüyor.- Her sabah güvercinleri besliyorlarYozgat'ta soğuk havada aç kalan güvercinlere, esnaf sahip çıktı. Un Pazarı Meydanı'nda yüzlerce güvercin, esnaf tarafından her sabah buğdayla besleniyor.Balıkçılık yapan Rahmi Akdoğan, AA muhabirine, güvercinlerin soğuk havalarda yem bulmalarının zorlaştığını söyledi.Civardaki esnafın da aç kalan güvercinleri yemlediğini belirten Akdoğan, "Buğday satan esnaf arkadaşlarımızdan yem temin ediyoruz. Vatandaşlarımız da yemliyor bu hayvanları. Bu her sabah yapılıyor, suları veriliyor, karınları doyuruluyor. Akşam olunca da yuvalarına dönüyor kuşlar." dedi.
Sivas'ta 6 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor- Yozgat'ta soğuk havada aç kalan güvercinleri esnaf besliyor

SİVAS/YOZGAT (AA) - Sivas'ta kar yağışı nedeniyle 6 köy yolu ulaşıma kapandı.

Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Yıldızeli ilçesinde kar yağışı nedeniyle 6 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdaresi, karla mücadele çalışmalarını, merkez ve ilçelerde 32 greyder, 11 dozer, 28 destek aracı, 19 yükleyici, 8 kar bıçaklı kamyon, 3 rotatif ve 211 personelle yürütüyor.

- Her sabah güvercinleri besliyorlar

Yozgat'ta soğuk havada aç kalan güvercinlere, esnaf sahip çıktı. Un Pazarı Meydanı'nda yüzlerce güvercin, esnaf tarafından her sabah buğdayla besleniyor.

Balıkçılık yapan Rahmi Akdoğan, AA muhabirine, güvercinlerin soğuk havalarda yem bulmalarının zorlaştığını söyledi.

Civardaki esnafın da aç kalan güvercinleri yemlediğini belirten Akdoğan, "Buğday satan esnaf arkadaşlarımızdan yem temin ediyoruz. Vatandaşlarımız da yemliyor bu hayvanları. Bu her sabah yapılıyor, suları veriliyor, karınları doyuruluyor. Akşam olunca da yuvalarına dönüyor kuşlar." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.