pendik escort bayan
ak

Yunak'ta Öğrencilere Diş Bakım Seti Dağıtıldı

24.11.2017 - 17:03, Güncelleme: 24.11.2017 - 17:03
 

Yunak'ta Öğrencilere Diş Bakım Seti Dağıtıldı

KONYA (AA) - Yunak’ta Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında anaokulu ve i̇lkokul öğrencilerine di̇ş bakım seti̇ dağıtıldı....

KONYA (AA) - Yunak’ta Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında anaokulu ve i̇lkokul öğrencilerine di̇ş bakım seti̇ dağıtıldı. Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte Diş Hekimi Alper Seven, çocuklara ağız ve diş sağlığının önemini anlattı.Sağlıksız dişlerin sadece ağızda problem oluşturmadığını ifade eden Seven, "Ağız ve diş sağlığımız ile ilgili sorunlarımız yaşamımızda öncelikli olarak yer alması gerekirken, hepimiz tarafından ikinci plana atıldığı bir gerçektir. Bugün burada öncelikle sizlere birtakım bilgiler vererek bazı alışkanlıkları kazanmanızı istiyoruz." dedi.Daha sonra öğrencilere diş macunu, diş fırçası ve bilgilendirici dokümanlardan oluşan diş bakım setleri dağıtıldı.Etkinliğe Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu ve eşi Ayşe Pehlevan Cıdıroğlu, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu ile öğretmenler katıldı.Etkinlik kapsamında çeşitli okullarda öğrencilere bin 250 diş bakım seti dağıtıldığı öğrenildi.
KONYA (AA) - Yunak’ta Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında anaokulu ve i̇lkokul öğrencilerine di̇ş bakım seti̇ dağıtıldı....

KONYA (AA) - Yunak’ta Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında anaokulu ve i̇lkokul öğrencilerine di̇ş bakım seti̇ dağıtıldı.

Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte Diş Hekimi Alper Seven, çocuklara ağız ve diş sağlığının önemini anlattı.

Sağlıksız dişlerin sadece ağızda problem oluşturmadığını ifade eden Seven, "Ağız ve diş sağlığımız ile ilgili sorunlarımız yaşamımızda öncelikli olarak yer alması gerekirken, hepimiz tarafından ikinci plana atıldığı bir gerçektir. Bugün burada öncelikle sizlere birtakım bilgiler vererek bazı alışkanlıkları kazanmanızı istiyoruz." dedi.

Daha sonra öğrencilere diş macunu, diş fırçası ve bilgilendirici dokümanlardan oluşan diş bakım setleri dağıtıldı.

Etkinliğe Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu ve eşi Ayşe Pehlevan Cıdıroğlu, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Barbaros Topaloğlu ile öğretmenler katıldı.

Etkinlik kapsamında çeşitli okullarda öğrencilere bin 250 diş bakım seti dağıtıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.