pendik escort bayan
ak

Yunak'ta Kadir Gecesi Programı

11.06.2018 - 11:23, Güncelleme: 11.06.2018 - 11:23
 

Yunak'ta Kadir Gecesi Programı

KONYA (AA) - Yunak ilçesinde Kadir Gecesi dolayısıyla program düzenlendi.Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı ve "bin aydan hayırlı" olarak kabul...

KONYA (AA) - Yunak ilçesinde Kadir Gecesi dolayısıyla program düzenlendi.Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı ve "bin aydan hayırlı" olarak kabul edilen Kadir Gecesi dolayısıyla, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Yunak Belediyesi tarafından Yunak Kent Meydanı'nda düzenlenen Kadir Gecesi programında 3 bin kişilik iftar yemeği hazırlandı.Programa, Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, AK Parti Konya milletvekili adayı Orhan Erdem, MHP Konya milletvekili adayı Salih Akça ve çok sayıda vatandaş katıldı.Okunan Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin ardından programda sema gösterisi düzenlendi.
KONYA (AA) - Yunak ilçesinde Kadir Gecesi dolayısıyla program düzenlendi.Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı ve "bin aydan hayırlı" olarak kabul...

KONYA (AA) - Yunak ilçesinde Kadir Gecesi dolayısıyla program düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı ve "bin aydan hayırlı" olarak kabul edilen Kadir Gecesi dolayısıyla, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Yunak Belediyesi tarafından Yunak Kent Meydanı'nda düzenlenen Kadir Gecesi programında 3 bin kişilik iftar yemeği hazırlandı.

Programa, Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, AK Parti Konya milletvekili adayı Orhan Erdem, MHP Konya milletvekili adayı Salih Akça ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin ardından programda sema gösterisi düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.