pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yunak Kaymakamının Yılbaşı Gecesi Mesaisi

01.01.2019 - 09:38, Güncelleme: 01.01.2019 - 09:38
 

Yunak Kaymakamının Yılbaşı Gecesi Mesaisi

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, yılbaşı gecesi ilçenin farklı noktalarında oluşturulan polis ve jandarma kontrol noktalarını ziyaret...

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, yılbaşı gecesi ilçenin farklı noktalarında oluşturulan polis ve jandarma kontrol noktalarını ziyaret ederek yolculara tatlı ikram etti.Yunak ilçesinin giriş çıkışında polis ve jandarma ekipleri tarafından oluşturulan uygulama noktalarına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Akbulut, ekiplerin durdurduğu araçlardaki yolculara tatlı ikram edip, yeni yıllarını kutladı.Yolcularla bir süre sohbet eden Kaymakam Akbulut, daha sonra görev yapan polis ve askerlerle kendi eliyle tatlı ikram etti.Yol kontrol noktalarında durdurulan araç sürücüleri ve yolcular Kaymakam Akbulut'u karşılarında görünce kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. "Bu uygulama yeni mi" diye soran sürücülere Kaymakam Akbulut, "Trafik ekiplerimiz her zaman ceza kesmez. Vatandaşımızın yeni yılını kutlamak ve kendileriyle sohbet etmek için buradayız." diye karşılık verdi.
KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, yılbaşı gecesi ilçenin farklı noktalarında oluşturulan polis ve jandarma kontrol noktalarını ziyaret...

KONYA (AA) - Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, yılbaşı gecesi ilçenin farklı noktalarında oluşturulan polis ve jandarma kontrol noktalarını ziyaret ederek yolculara tatlı ikram etti.

Yunak ilçesinin giriş çıkışında polis ve jandarma ekipleri tarafından oluşturulan uygulama noktalarına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Akbulut, ekiplerin durdurduğu araçlardaki yolculara tatlı ikram edip, yeni yıllarını kutladı.

Yolcularla bir süre sohbet eden Kaymakam Akbulut, daha sonra görev yapan polis ve askerlerle kendi eliyle tatlı ikram etti.

Yol kontrol noktalarında durdurulan araç sürücüleri ve yolcular Kaymakam Akbulut'u karşılarında görünce kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

"Bu uygulama yeni mi" diye soran sürücülere Kaymakam Akbulut, "Trafik ekiplerimiz her zaman ceza kesmez. Vatandaşımızın yeni yılını kutlamak ve kendileriyle sohbet etmek için buradayız." diye karşılık verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.