pendik escort bayan
ak

Yüksel Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

21.12.2018 - 16:08, Güncelleme: 21.12.2018 - 16:08
 

Yüksel Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi. Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi. Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşan Yüksel, din görevlilerin her zaman yanında olduklarını söyledi.Din görevlilerinin kutsal bir görevi icra ettiklerine dikkat çeken Başkan Yüksel, "İmamlık mesleği kutsal bir meslektir. Çünkü imam önder, lider demektir. Sizlerle sohbet edip, sizlerin düşüncelerine ortak olmak amacıyla böyle bir program düzenledik." dedi.Programa, İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya, Belediye Başkanı Yüksel, AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu ve Kadın Kolları Başkanı Sema Gönül Çevik de katıldı.
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi. Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşan Yüksel, din görevlilerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Din görevlilerinin kutsal bir görevi icra ettiklerine dikkat çeken Başkan Yüksel, "İmamlık mesleği kutsal bir meslektir. Çünkü imam önder, lider demektir. Sizlerle sohbet edip, sizlerin düşüncelerine ortak olmak amacıyla böyle bir program düzenledik." dedi.

Programa, İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya, Belediye Başkanı Yüksel, AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu ve Kadın Kolları Başkanı Sema Gönül Çevik de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.