pendik escort bayan
ak

Yukarı Tekke Alt Geçidinde Sona Yaklaşıldı

17.11.2017 - 14:58, Güncelleme: 17.11.2017 - 14:58
 

Yukarı Tekke Alt Geçidinde Sona Yaklaşıldı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Yukarı Tekke alt geçit ve kavşağının hafta sonu açılması planlanıyor.Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Yukarı Tekke alt geçit ve kavşağının hafta sonu açılması planlanıyor.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, alt geçidin asfaltlama çalışmalarını yapan belediye ekipleri hafta sonuna kadar alt geçidi trafiğe açacak.Belediye Başkanı Sami Aydın, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Aydın, çalışmaların tamamlanma aşamasına gelindiğini belirterek, "Sadece aşınma asfaltı kaldı. Hava şartlarının durumuna göre imkan olursa bir hafta sonra atacağız, havalar müsait olmazsa ilkbahara bırakacağız. Burayı bu hafta açmayı planlıyoruz. Önemli bir çalışma Sivasımıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.Mahallenin muhtarı Orhan Ala da, "Sivas için çok güzel bir hizmet Yukarı Tekke Kavşağı için Başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.Aydın, daha sonra bölge esnaflarını da ziyaret ederek bir süre sohbet etti, sorunlarını dinledi.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Yukarı Tekke alt geçit ve kavşağının hafta sonu açılması planlanıyor.Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Yukarı Tekke alt geçit ve kavşağının hafta sonu açılması planlanıyor.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, alt geçidin asfaltlama çalışmalarını yapan belediye ekipleri hafta sonuna kadar alt geçidi trafiğe açacak.

Belediye Başkanı Sami Aydın, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Aydın, çalışmaların tamamlanma aşamasına gelindiğini belirterek, "Sadece aşınma asfaltı kaldı. Hava şartlarının durumuna göre imkan olursa bir hafta sonra atacağız, havalar müsait olmazsa ilkbahara bırakacağız. Burayı bu hafta açmayı planlıyoruz. Önemli bir çalışma Sivasımıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Mahallenin muhtarı Orhan Ala da, "Sivas için çok güzel bir hizmet Yukarı Tekke Kavşağı için Başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Aydın, daha sonra bölge esnaflarını da ziyaret ederek bir süre sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.