pendik escort bayan
ak

Ysk'nin İstanbul Seçimlerine İlişkin Kararı

06.05.2019 - 21:03, Güncelleme: 06.05.2019 - 21:03
 

Ysk'nin İstanbul Seçimlerine İlişkin Kararı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz:- "YSK kararını verdi. Son sözü millet söyleyecek. YSK kazanana karar vermedi, halkın iradesini şaibesiz ve tartışmasız ortaya koyabilmesi için bir fırsat sundu. Hayırlı olsun"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesi yönünde karar vermesine ilişkin, "YSK kararını verdi. Son sözü millet söyleyecek. YSK kazanana karar vermedi, halkın iradesini şaibesiz ve tartışmasız ortaya koyabilmesi için bir fırsat sundu. Hayırlı olsun." ifadesini kullandı.YSK'nin kararını açıklamasının ardından AK Parti yönetiminden ilk değerlendirmeler sosyal medya hesapları üzerinden yapıldı. Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "YSK kararını verdi. Son sözü millet söyleyecek. YSK kazanana karar vermedi, halkın iradesini şaibesiz ve tartışmasız ortaya koyabilmesi için bir fırsat sundu. Hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ise karara ilişkin, şunları kaydetti:"İstanbul'umuza hayırlı olsun. Milletimiz sandıkta son sözü söyleyecek, millet iradesi yerini bulacaktır."
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz:- "YSK kararını verdi. Son sözü millet söyleyecek. YSK kazanana karar vermedi, halkın iradesini şaibesiz ve tartışmasız ortaya koyabilmesi için bir fırsat sundu. Hayırlı olsun"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesi yönünde karar vermesine ilişkin, "YSK kararını verdi. Son sözü millet söyleyecek. YSK kazanana karar vermedi, halkın iradesini şaibesiz ve tartışmasız ortaya koyabilmesi için bir fırsat sundu. Hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

YSK'nin kararını açıklamasının ardından AK Parti yönetiminden ilk değerlendirmeler sosyal medya hesapları üzerinden yapıldı.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "YSK kararını verdi. Son sözü millet söyleyecek. YSK kazanana karar vermedi, halkın iradesini şaibesiz ve tartışmasız ortaya koyabilmesi için bir fırsat sundu. Hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ise karara ilişkin, şunları kaydetti:

"İstanbul'umuza hayırlı olsun. Milletimiz sandıkta son sözü söyleyecek, millet iradesi yerini bulacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.