pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat'tan Doğu Guta'ya Yardım

Siyaset 25.04.2018 - 15:38, Güncelleme: 25.04.2018 - 15:38
 

Yozgat'tan Doğu Guta'ya Yardım

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinden Suriye'nin Doğu Guta bölgesindeki Müslümanlar için toplanan 2 tır un, törenle yola çıkarıldı.Belediye Meydanı'nda...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinden Suriye'nin Doğu Guta bölgesindeki Müslümanlar için toplanan 2 tır un, törenle yola çıkarıldı.Belediye Meydanı'nda Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende konuşan Diyanet-Sen Sorgun Temsilcisi Şenol Aktaş, 13 Nisan'da başlayan kampanyanın 23 Nisan'da tamamlandığını ve bu 10 günlük kampanya döneminde 940 torba un toplandığını söyledi. Aktaş, birkaç hafta önce Kilis ve Reyhanlı'da karargahları gezdiklerini, bu gezide yardım kuruluşlarını da ziyaret ettiklerini anlatarak, "Yetkililerinden bilgi aldığımızda bize, stokların tükendiğini, Suriye'de durumun daha vahim olduğunu, acilen un ihtiyacının bulunduğunu belirttiler. Bizler de Diyanet Sen Sorgun Temsilciliği olarak buraya gelir gelmez un kampanyası başlattık." dedi. Halkın kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Aktaş, "Kampanyada 50 bin 640 lira toplanmış, bununla da 830 torba un alınmıştır. 110 torba da vatandaşlarımızın aldığı un ile 940 torbayı 2 tır ile Doğu Guta halkına ulaştırılmak üzere gönderiyoruz." diye konuştu. Aktaş, Belencumafakılı köyünden iki hayırsever vatandaş tarafından temin edilen iki tır patates ile hayırsever vatandaşların katkılarıyla alınan bir tır suyun da Nevşehir'den yola çıkarıldığını sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından iki tır un, dualar eşliğinde yola çıkarıldı.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinden Suriye'nin Doğu Guta bölgesindeki Müslümanlar için toplanan 2 tır un, törenle yola çıkarıldı.Belediye Meydanı'nda...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinden Suriye'nin Doğu Guta bölgesindeki Müslümanlar için toplanan 2 tır un, törenle yola çıkarıldı.

Belediye Meydanı'nda Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende konuşan Diyanet-Sen Sorgun Temsilcisi Şenol Aktaş, 13 Nisan'da başlayan kampanyanın 23 Nisan'da tamamlandığını ve bu 10 günlük kampanya döneminde 940 torba un toplandığını söyledi.

Aktaş, birkaç hafta önce Kilis ve Reyhanlı'da karargahları gezdiklerini, bu gezide yardım kuruluşlarını da ziyaret ettiklerini anlatarak, "Yetkililerinden bilgi aldığımızda bize, stokların tükendiğini, Suriye'de durumun daha vahim olduğunu, acilen un ihtiyacının bulunduğunu belirttiler. Bizler de Diyanet Sen Sorgun Temsilciliği olarak buraya gelir gelmez un kampanyası başlattık." dedi.

Halkın kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Aktaş, "Kampanyada 50 bin 640 lira toplanmış, bununla da 830 torba un alınmıştır. 110 torba da vatandaşlarımızın aldığı un ile 940 torbayı 2 tır ile Doğu Guta halkına ulaştırılmak üzere gönderiyoruz." diye konuştu.

Aktaş, Belencumafakılı köyünden iki hayırsever vatandaş tarafından temin edilen iki tır patates ile hayırsever vatandaşların katkılarıyla alınan bir tır suyun da Nevşehir'den yola çıkarıldığını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından iki tır un, dualar eşliğinde yola çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.