pendik escort bayan
ak

Yozgat'taki Orman Yangını Söndürüldü

08.09.2016 - 10:33, Güncelleme: 08.09.2016 - 10:33
 

Yozgat'taki Orman Yangını Söndürüldü

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Avşaralan köyü yakınlarında dün otların tutuşmasıyla...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Avşaralan köyü yakınlarında dün otların tutuşmasıyla başlayıp kısa sürede yayılan yangına müdahale, Çayıralan, Konuklar, Çandır ve Uzunlu belediyelerine ait itfaiye ekiplerinin çabalarıyla sabaha kadar sürdü.Ekiplerin, iş makineleri ve arazözlerle yoğun müdahale ederek, söndürdükleri yangında 12 hektar alandaki ağaçlar zarar gördü.Yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlatıldı.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Avşaralan köyü yakınlarında dün otların tutuşmasıyla...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Avşaralan köyü yakınlarında dün otların tutuşmasıyla başlayıp kısa sürede yayılan yangına müdahale, Çayıralan, Konuklar, Çandır ve Uzunlu belediyelerine ait itfaiye ekiplerinin çabalarıyla sabaha kadar sürdü.

Ekiplerin, iş makineleri ve arazözlerle yoğun müdahale ederek, söndürdükleri yangında 12 hektar alandaki ağaçlar zarar gördü.

Yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.