pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta Yeni Pazar Yeri Hizmete Açıldı

07.11.2017 - 11:08, Güncelleme: 07.11.2017 - 11:08
 

Yozgat'ta Yeni Pazar Yeri Hizmete Açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi tarafından sebzeci ve pazarcı esnafının daha sağlıklı ve kaliteli ortamda hizmet vermeleri için yaptırılan yeni pazar yeri,...

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi tarafından sebzeci ve pazarcı esnafının daha sağlıklı ve kaliteli ortamda hizmet vermeleri için yaptırılan yeni pazar yeri, dualarla hizmete açıldı. Toprak Mahsulleri Ofisi yanına yapılan pazar yerinin açılışına katılan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, belediye olarak halkın ve esnafın daha rahat ortamda alışveriş yapmaları için kapalı pazar yeri yaptıklarını söyledi. Salı günleri kurulan açık pazar yerinin, sağlıklı bir ortam olmadığını, bu sebeple yeni bir açık pazar yeri yaptıklarını ifade eden Arslan, "Salı pazarı son derece olumsuz şartlar içerisinde vatandaşa hizmet veriyordu. Hem vatandaşımız hem de sebzeci ve pazarcı esnafımız mağdur oluyordu. Bu mağduriyeti gidermek için açık pazar olarak salı günleri hizmet verecek yeni bir pazar yeri oluşturduk. Son derece sağlıklı ve temiz koşullarda pazarcı esnafımız burada hizmet vermiş olacak." dedi.Arslan, 3 semt pazarı daha kuracaklarını sözlerine ekledi Yozgat Sebzeciler ve Pazarcılar Derneği Başkanı Salih Çavuşoğlu da açılan yeni pazar yeri için Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından pazar yeri, dualarla hizmete açıldı.
YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi tarafından sebzeci ve pazarcı esnafının daha sağlıklı ve kaliteli ortamda hizmet vermeleri için yaptırılan yeni pazar yeri,...

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi tarafından sebzeci ve pazarcı esnafının daha sağlıklı ve kaliteli ortamda hizmet vermeleri için yaptırılan yeni pazar yeri, dualarla hizmete açıldı.

Toprak Mahsulleri Ofisi yanına yapılan pazar yerinin açılışına katılan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, belediye olarak halkın ve esnafın daha rahat ortamda alışveriş yapmaları için kapalı pazar yeri yaptıklarını söyledi.

Salı günleri kurulan açık pazar yerinin, sağlıklı bir ortam olmadığını, bu sebeple yeni bir açık pazar yeri yaptıklarını ifade eden Arslan, "Salı pazarı son derece olumsuz şartlar içerisinde vatandaşa hizmet veriyordu. Hem vatandaşımız hem de sebzeci ve pazarcı esnafımız mağdur oluyordu. Bu mağduriyeti gidermek için açık pazar olarak salı günleri hizmet verecek yeni bir pazar yeri oluşturduk. Son derece sağlıklı ve temiz koşullarda pazarcı esnafımız burada hizmet vermiş olacak." dedi.

Arslan, 3 semt pazarı daha kuracaklarını sözlerine ekledi

Yozgat Sebzeciler ve Pazarcılar Derneği Başkanı Salih Çavuşoğlu da açılan yeni pazar yeri için Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından pazar yeri, dualarla hizmete açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.