pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta Yaban Hayvanları İçin Yem Bırakıldı

02.01.2017 - 12:18, Güncelleme: 02.01.2017 - 12:18
 

Yozgat'ta Yaban Hayvanları İçin Yem Bırakıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.Yaban hayvanlarına yem bırakmak için yola çıkan zabıta aracı kara saplandı. Araç,...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.Yaban hayvanlarına yem bırakmak için yola çıkan zabıta aracı kara saplandı. Araç, kar temizleme çalışması yapan İl Özel İdare Müdürlüğüne ait iş makinesi tarafından kurtarıldı. Zabıta ekipleri, Topçu köyü yakınlarında bulunan ormanlık alana yaban hayvanları için yem bıraktı.Zabıta Müdürü Musa Baran, doğanın karla kaplandığı dönemlerde yaban hayvanlarının yiyecek bulmakta güçlük çektiğini belirtti.Baran, “Esnafımızdan, fırınlarından, kasaplardan, tavukçulardan aldığımız yiyecekleri doğaya bıraktık. Doğa karla kaplı olduğu sürece bu hizmetimize devam edeceğiz." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ta yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.Yaban hayvanlarına yem bırakmak için yola çıkan zabıta aracı kara saplandı. Araç,...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

Yaban hayvanlarına yem bırakmak için yola çıkan zabıta aracı kara saplandı. Araç, kar temizleme çalışması yapan İl Özel İdare Müdürlüğüne ait iş makinesi tarafından kurtarıldı.

Zabıta ekipleri, Topçu köyü yakınlarında bulunan ormanlık alana yaban hayvanları için yem bıraktı.

Zabıta Müdürü Musa Baran, doğanın karla kaplandığı dönemlerde yaban hayvanlarının yiyecek bulmakta güçlük çektiğini belirtti.

Baran, “Esnafımızdan, fırınlarından, kasaplardan, tavukçulardan aldığımız yiyecekleri doğaya bıraktık. Doğa karla kaplı olduğu sürece bu hizmetimize devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.