pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta Trafik Kazası: 1 Ölü

12.07.2018 - 19:13, Güncelleme: 12.07.2018 - 19:13
 

Yozgat'ta Trafik Kazası: 1 Ölü

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, tır ile çarpışan kamyonetin sürücüsü yaşamını yitirdi. Ali Vural (43) idaresindeki 66 NL 847 plakalı kamyonet,...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, tır ile çarpışan kamyonetin sürücüsü yaşamını yitirdi. Ali Vural (43) idaresindeki 66 NL 847 plakalı kamyonet, Kayseri-Yozgat karayolunun Çokumeşme mevkisinde kontrolden çıkıp karşı yola geçerek Salim Akça (46) yönetimindeki 66 EG 035 plakalı tır ile çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Vural, 112 Acil Servis ekiplerince ile kaldırıldığı Sarıkaya Devlet Hastanesi'ndeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, tır ile çarpışan kamyonetin sürücüsü yaşamını yitirdi. Ali Vural (43) idaresindeki 66 NL 847 plakalı kamyonet,...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, tır ile çarpışan kamyonetin sürücüsü yaşamını yitirdi.

Ali Vural (43) idaresindeki 66 NL 847 plakalı kamyonet, Kayseri-Yozgat karayolunun Çokumeşme mevkisinde kontrolden çıkıp karşı yola geçerek Salim Akça (46) yönetimindeki 66 EG 035 plakalı tır ile çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan Vural, 112 Acil Servis ekiplerince ile kaldırıldığı Sarıkaya Devlet Hastanesi'ndeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.