pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat'ta Trafik Kazası: 1 Ölü 1 Yaralı

24.09.2017 - 22:53, Güncelleme: 24.09.2017 - 22:53
 

Yozgat'ta Trafik Kazası: 1 Ölü 1 Yaralı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişi yaralandı. Yozgat - Ankara karayolunda İrfan Çiftçi'nin kullandığı 06 P...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişi yaralandı. Yozgat - Ankara karayolunda İrfan Çiftçi'nin kullandığı 06 P 066 plakalı otomobil, Başıbüyüklü köyü yakınlarında tali yoldan ana yola çıkan Halil Canbolat yönetimindeki 66 AS 793 plakalı mıcır yüklü kamyon ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Nazife Çiftçi olay yerinde hayatını kaybederken sürücü otomobilde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ve 112 sağlık görevlilerince sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılan yaralı, ambulans ile Yozgat Şehir Hastanesine kaldırıldı.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişi yaralandı. Yozgat - Ankara karayolunda İrfan Çiftçi'nin kullandığı 06 P...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişi yaralandı.

Yozgat - Ankara karayolunda İrfan Çiftçi'nin kullandığı 06 P 066 plakalı otomobil, Başıbüyüklü köyü yakınlarında tali yoldan ana yola çıkan Halil Canbolat yönetimindeki 66 AS 793 plakalı mıcır yüklü kamyon ile çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan Nazife Çiftçi olay yerinde hayatını kaybederken sürücü otomobilde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ve 112 sağlık görevlilerince sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılan yaralı, ambulans ile Yozgat Şehir Hastanesine kaldırıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.