pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta Tarla Yangını

20.07.2018 - 16:48, Güncelleme: 20.07.2018 - 16:48
 

Yozgat'ta Tarla Yangını

Sarıkaya ilçesinde tarlada çıkan yangında 200 dekarlık buğday ve arpa ekili alan zarar gördü

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta saman yapımı sırasında çıkan yangın nedeniyle arpa ve buğday ekili yaklaşık 200 dekarlık alanda zarar oluştu.Sarıkaya ilçesine bağlı Babayağmur köyünde hasat edilen tarlada saman yapımı sırasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, çevredeki henüz hasadı yapılmamış arpa ve buğday ekili tarlalara yayıldı.Çiftçiler kendi imkanlarıyla yangını söndüremeyince ilçedeki itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Bu sırada yangının daha geniş alana sıçramaması için tarlaların kenarları kepçeyle kazılarak önlem alındı.İlçe itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu yangın söndürüldü. Yaklaşık 200 dekarlık tarladaki mahsul yangında zarar gördü.Yangının çıkış nedeni ve zararın belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Sarıkaya ilçesinde tarlada çıkan yangında 200 dekarlık buğday ve arpa ekili alan zarar gördü

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta saman yapımı sırasında çıkan yangın nedeniyle arpa ve buğday ekili yaklaşık 200 dekarlık alanda zarar oluştu.

Sarıkaya ilçesine bağlı Babayağmur köyünde hasat edilen tarlada saman yapımı sırasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangın, çevredeki henüz hasadı yapılmamış arpa ve buğday ekili tarlalara yayıldı.

Çiftçiler kendi imkanlarıyla yangını söndüremeyince ilçedeki itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Bu sırada yangının daha geniş alana sıçramaması için tarlaların kenarları kepçeyle kazılarak önlem alındı.

İlçe itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu yangın söndürüldü.

Yaklaşık 200 dekarlık tarladaki mahsul yangında zarar gördü.

Yangının çıkış nedeni ve zararın belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.