pendik escort bayan
ak

Yozgat’ta Pide Fiyatı Belirlendi

25.05.2017 - 17:38, Güncelleme: 25.05.2017 - 17:38
 

Yozgat’ta Pide Fiyatı Belirlendi

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta geçen yıl 1 liradan satılan 200 gram ramazan pidesi, bu yıl da aynı fiyattan satılacak. Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmezi...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta geçen yıl 1 liradan satılan 200 gram ramazan pidesi, bu yıl da aynı fiyattan satılacak. Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmezi olan ramazan pidesinin fiyatının değişmemesi vatandaşı memnun etti. Fırın işletmecisi Ali Açıkgöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl ramazan pidelerinde fiyat değişimine gidilmediğini belirtti. 200 gram pidenin 1 liradan satılacağı bilgisini veren Açıkgöz, "Ramazan hazırlıkları kent gelinde hareketlendi. Fırınlar da hazırlıklarını tamamladı. Yozgat’ta aldığımız kararla pide fiyatını değiştirmedik. Ramazan ayında fırıncılar olarak fiyat artırımına hiçbir zaman gitmedik. 200 gram pide Yozgat’ta 1 liraya satılacak." diye konuştu. Ancak susamlı veya yumurtalı pide yaptırmak isteyen vatandaşlar belirlenen ücretin üzerinde ücret ödeyecek.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ta geçen yıl 1 liradan satılan 200 gram ramazan pidesi, bu yıl da aynı fiyattan satılacak. Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmezi...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ta geçen yıl 1 liradan satılan 200 gram ramazan pidesi, bu yıl da aynı fiyattan satılacak.

Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmezi olan ramazan pidesinin fiyatının değişmemesi vatandaşı memnun etti.

Fırın işletmecisi Ali Açıkgöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl ramazan pidelerinde fiyat değişimine gidilmediğini belirtti.

200 gram pidenin 1 liradan satılacağı bilgisini veren Açıkgöz, "Ramazan hazırlıkları kent gelinde hareketlendi. Fırınlar da hazırlıklarını tamamladı. Yozgat’ta aldığımız kararla pide fiyatını değiştirmedik. Ramazan ayında fırıncılar olarak fiyat artırımına hiçbir zaman gitmedik. 200 gram pide Yozgat’ta 1 liraya satılacak." diye konuştu.

Ancak susamlı veya yumurtalı pide yaptırmak isteyen vatandaşlar belirlenen ücretin üzerinde ücret ödeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.