pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta Mesai Düzenlemesi

16.12.2016 - 09:18, Güncelleme: 16.12.2016 - 09:18
 

Yozgat'ta Mesai Düzenlemesi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinde değişikliğe gidildi. Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kamu kurum...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinde değişikliğe gidildi. Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin 08.30-12.30, 13.30-17.30 olarak değiştirildiği duyuruldu. Açıklamada, yeni düzenlemenin 19 Aralık Pazartesi gününden itibaren geçerli olacağı belirtildi.Düzenlenmenin, kamuda motivasyonu ve verimliliği artırmak amacıyla yapıldığı öğrenildi.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinde değişikliğe gidildi. Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kamu kurum...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinde değişikliğe gidildi.

Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin 08.30-12.30, 13.30-17.30 olarak değiştirildiği duyuruldu.

Açıklamada, yeni düzenlemenin 19 Aralık Pazartesi gününden itibaren geçerli olacağı belirtildi.

Düzenlenmenin, kamuda motivasyonu ve verimliliği artırmak amacıyla yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.