pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta "Lider Çocuk Tarım Kampı"

24.05.2017 - 14:43, Güncelleme: 24.05.2017 - 14:43
 

Yozgat'ta "Lider Çocuk Tarım Kampı"

YOZGAT (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yozgat'ta çocuklarda doğa bilinci ve çevre farkındalığı kazandırmak için "Lider Çocuk Tarım Kampı"...

YOZGAT (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yozgat'ta çocuklarda doğa bilinci ve çevre farkındalığı kazandırmak için "Lider Çocuk Tarım Kampı" düzenledi.Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü koordinasyonunda Yavuz Selim İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencilerinin katılımı ile 3 gün süren kampta öğrencilere tarımsal üretim, kırsal yaşam, kültür ve sanatı yaşatmak amacıyla çeşitli bilgiler verildi. Kampın ilk gününde öğrenciler, Et ve Balık Kurumu ile Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesini ziyaret etti. İkinci günde ise öğrenciler, Yozgat Merkeze bağlı İnceçayır köyünde hayvancılık işletmesini ziyaret ederek Atçayırı mevkisinde küçükbaş hayvanları otlak yerlerinde görme fırsatı buldu. Öğrenciler eğitimin son gün Sorgun'da sebze seralarını gezdi. Program sonunda kampa katılan 23 öğrenciye katılım sertifikası verildi.
YOZGAT (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yozgat'ta çocuklarda doğa bilinci ve çevre farkındalığı kazandırmak için "Lider Çocuk Tarım Kampı"...

YOZGAT (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yozgat'ta çocuklarda doğa bilinci ve çevre farkındalığı kazandırmak için "Lider Çocuk Tarım Kampı" düzenledi.

Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü koordinasyonunda Yavuz Selim İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencilerinin katılımı ile 3 gün süren kampta öğrencilere tarımsal üretim, kırsal yaşam, kültür ve sanatı yaşatmak amacıyla çeşitli bilgiler verildi.

Kampın ilk gününde öğrenciler, Et ve Balık Kurumu ile Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesini ziyaret etti.

İkinci günde ise öğrenciler, Yozgat Merkeze bağlı İnceçayır köyünde hayvancılık işletmesini ziyaret ederek Atçayırı mevkisinde küçükbaş hayvanları otlak yerlerinde görme fırsatı buldu.

Öğrenciler eğitimin son gün Sorgun'da sebze seralarını gezdi.

Program sonunda kampa katılan 23 öğrenciye katılım sertifikası verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.