pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat'ta Kumar Operasyonu

21.05.2018 - 11:28, Güncelleme: 21.05.2018 - 11:28
 

Yozgat'ta Kumar Operasyonu

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde, jandarma ekipleri bir kahvehaneye düzenledikleri operasyonda kumar oynadıkları ileri sürülen 6 kişiyi yakaladı. Karayakup...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde, jandarma ekipleri bir kahvehaneye düzenledikleri operasyonda kumar oynadıkları ileri sürülen 6 kişiyi yakaladı. Karayakup Beldesi Terzili Mahallesi'nde bir kahvehanede kumar oynatıldığı bilgisini alan jandarma ekipleri, kahvehaneye operasyon düzenledi. Operasyonda, kumar oynadıkları belirlenen 6 kişi yakalandı. Ekipler oyun kağıtları ve kumar paralarına el koydu. Kumar oynayan 6 kişiye 259'ar lira idari para cezası verilirken, kahvehane işletmecisi K.U. hakkında da yasal işlem başlatıldı.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde, jandarma ekipleri bir kahvehaneye düzenledikleri operasyonda kumar oynadıkları ileri sürülen 6 kişiyi yakaladı. Karayakup...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde, jandarma ekipleri bir kahvehaneye düzenledikleri operasyonda kumar oynadıkları ileri sürülen 6 kişiyi yakaladı.

Karayakup Beldesi Terzili Mahallesi'nde bir kahvehanede kumar oynatıldığı bilgisini alan jandarma ekipleri, kahvehaneye operasyon düzenledi.

Operasyonda, kumar oynadıkları belirlenen 6 kişi yakalandı. Ekipler oyun kağıtları ve kumar paralarına el koydu. Kumar oynayan 6 kişiye 259'ar lira idari para cezası verilirken, kahvehane işletmecisi K.U. hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.