pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta Kore Kültür Günü Etkinliği

14.12.2018 - 20:53, Güncelleme: 14.12.2018 - 20:53
 

Yozgat'ta Kore Kültür Günü Etkinliği

Koreli sanatçılar, yöresel kıyafetlerle geleneksel danslarını sergiledi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta düzenlenen Kore Kültür Günü etkinliğine katılan konuk sanatçılar, yöresel kıyafetleriyle geleneksel dans gösterisi yaptı. Yozgat Bozok Üniversitesi ile Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği iş birliğinde Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda, öğrenciler, Kore'nin yöresel kıyafetlerine yoğun ilgi gösterdi. Giydikleri Kore kıyafetleriyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen öğrenciler, uzun kuyruk oluşturdu. Kore Cumhuriyet Büyükelçiliği Müsteşarı Dnog-Woo Cho, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kore ve Türkiye'nin kardeş iki ülke olduğunu söyledi. İki millet arasındaki ilişkileri pekiştirmek, Kore'yi daha iyi tanıtmak için şehirleri dolaşarak üniversitelerde etkinlik düzenlediklerine değinen Dnog-Woo Cho, "Bugün Bozok Üniversitesinde bu yılın en son etkinliği oldu. Yozgat'ta Kore kültürünü tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerin çok büyük ilgi göstermesi bizi mutlu etti." dedi. Kore'nin tarihinin, sanatının ve kültürel zenginliklerinin anlatıldığı tanıtım filminin ardından, Koreli sanatçılar, yöresel kıyafetleriyle gösteri yaptı.Programın sonunda Yozgat Valisi Kadir Çakır ve Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, ekibin sorumlularına çiçek takdim etti.
Koreli sanatçılar, yöresel kıyafetlerle geleneksel danslarını sergiledi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta düzenlenen Kore Kültür Günü etkinliğine katılan konuk sanatçılar, yöresel kıyafetleriyle geleneksel dans gösterisi yaptı.

Yozgat Bozok Üniversitesi ile Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği iş birliğinde Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda, öğrenciler, Kore'nin yöresel kıyafetlerine yoğun ilgi gösterdi.

Giydikleri Kore kıyafetleriyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen öğrenciler, uzun kuyruk oluşturdu.

Kore Cumhuriyet Büyükelçiliği Müsteşarı Dnog-Woo Cho, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kore ve Türkiye'nin kardeş iki ülke olduğunu söyledi.

İki millet arasındaki ilişkileri pekiştirmek, Kore'yi daha iyi tanıtmak için şehirleri dolaşarak üniversitelerde etkinlik düzenlediklerine değinen Dnog-Woo Cho, "Bugün Bozok Üniversitesinde bu yılın en son etkinliği oldu. Yozgat'ta Kore kültürünü tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerin çok büyük ilgi göstermesi bizi mutlu etti." dedi.

Kore'nin tarihinin, sanatının ve kültürel zenginliklerinin anlatıldığı tanıtım filminin ardından, Koreli sanatçılar, yöresel kıyafetleriyle gösteri yaptı.

Programın sonunda Yozgat Valisi Kadir Çakır ve Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, ekibin sorumlularına çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.