pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat'ta, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

13.01.2017 - 17:08, Güncelleme: 13.01.2017 - 17:08
 

Yozgat'ta, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Koordinasyon Kurulu Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında toplandı. İl Genel Meclisi Salonundaki toplantının açılışında konuşan...

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Koordinasyon Kurulu Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında toplandı. İl Genel Meclisi Salonundaki toplantının açılışında konuşan Yurtnaç, kurumlardaki kuralların verilen hizmeti hızlı bir şekilde halka sunmak için olduğunu söyledi. Yurtnaç, kendilerini beklemeden ilgili görevlilerle sorunların çözülmesini istediğini belirterek, "Yazıya dönerseniz işin ruhunu kaybedersiniz. İşlerimizi sonuca ve sürece odaklı halledeceğiz. Bir şey yapılacağı zaman bahanelere sığınılmasını istemiyoruz. Ben bir akşam bir işimi yarım bırakıp gittiğim zaman evde rahat uyuyamıyorum. İşlerimizi takip edeceğiz, asla yazıları beklemeyeceğiz. Yazdığımız yazılara göre vatandaşa hesap vermiyoruz." diye konuştu. Daha sonra toplantıya katılan koordinasyon kurulu üyeleri, geçen yıl yaptıkları ve bu yıl yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bazı kaymakamlar, belediye ve belde belediye başkanları da sorunlarını ve isteklerini dile getirdi.
YOZGAT (AA) - Yozgat İl Koordinasyon Kurulu Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında toplandı. İl Genel Meclisi Salonundaki toplantının açılışında konuşan...

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Koordinasyon Kurulu Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında toplandı.

İl Genel Meclisi Salonundaki toplantının açılışında konuşan Yurtnaç, kurumlardaki kuralların verilen hizmeti hızlı bir şekilde halka sunmak için olduğunu söyledi.

Yurtnaç, kendilerini beklemeden ilgili görevlilerle sorunların çözülmesini istediğini belirterek, "Yazıya dönerseniz işin ruhunu kaybedersiniz. İşlerimizi sonuca ve sürece odaklı halledeceğiz. Bir şey yapılacağı zaman bahanelere sığınılmasını istemiyoruz. Ben bir akşam bir işimi yarım bırakıp gittiğim zaman evde rahat uyuyamıyorum. İşlerimizi takip edeceğiz, asla yazıları beklemeyeceğiz. Yazdığımız yazılara göre vatandaşa hesap vermiyoruz." diye konuştu.

Daha sonra toplantıya katılan koordinasyon kurulu üyeleri, geçen yıl yaptıkları ve bu yıl yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bazı kaymakamlar, belediye ve belde belediye başkanları da sorunlarını ve isteklerini dile getirdi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.