pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat'ta İki Aile Arasında Kavga: 8 Yaralı

04.02.2018 - 14:53, Güncelleme: 04.02.2018 - 14:53
 

Yozgat'ta İki Aile Arasında Kavga: 8 Yaralı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.Karaşar Mahallesi Kevser Sokak'ta iki aile arasında henüz belirlenemeyen...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.Karaşar Mahallesi Kevser Sokak'ta iki aile arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu aile üyeleri birbirine taş ve sopalarla saldırdı. Aynı aileden Emrah, Hakverdi, Sevim, Suna, Mehmet ve Sevgi Dağ ile diğer aileden Osman S. ile Kazım Y. yaralandı.Yaralılar, Yerköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Emrah Dağ, Yozgat Şehir Hastanesine sevk edildi.Polis ekipleri, hastane çevresinde güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili Osman S. ve Kazım Y. gözaltına alındı.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.Karaşar Mahallesi Kevser Sokak'ta iki aile arasında henüz belirlenemeyen...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.

Karaşar Mahallesi Kevser Sokak'ta iki aile arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu aile üyeleri birbirine taş ve sopalarla saldırdı. Aynı aileden Emrah, Hakverdi, Sevim, Suna, Mehmet ve Sevgi Dağ ile diğer aileden Osman S. ile Kazım Y. yaralandı.

Yaralılar, Yerköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Emrah Dağ, Yozgat Şehir Hastanesine sevk edildi.

Polis ekipleri, hastane çevresinde güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili Osman S. ve Kazım Y. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.