pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta Fırınlar Denetlendi

30.05.2017 - 12:13, Güncelleme: 30.05.2017 - 12:13
 

Yozgat'ta Fırınlar Denetlendi

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi zabıta ekipleri fırınları denetledi. Ramazan ayı dolayısıyla belediye zabıta ekipleri ve görevli gıda mühendisi tarafından...

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi zabıta ekipleri fırınları denetledi. Ramazan ayı dolayısıyla belediye zabıta ekipleri ve görevli gıda mühendisi tarafından kentteki ekmek fırınları denetlendi. Denetimde zabıta memurları ekmeklerin gramajını kontrol ederken, gıda mühendisi de fırın imalathanelerinde, üretim koşulları ve hijyen denetiminde bulundu. Hijyen kurallarına uymayan bir fırına cezai işlem uygulandı. Belediye Zabıta Müdürü Musa Baran, yaptığı açıklamada, kontrollerde ekmek gramajlarının belirlenenden 15-20 gram fazla çıktığını söyledi. Denetimlerde fırın işletmecilerini görülen eksiklerin giderilmesi konusunda uyardıklarını aktaran Baran, şöyle konuştu:"Daha önce yapılan denetimlerdeki eksiklikleri görülen ve yerine getirmeyen bir fırın işletmecisine cezai işlem uygulandı. Ekmek gramajlarının fazla olduğunu gördük, bundan dolayı da fırın işletmecilerimize teşekkür ediyoruz. Biraz eksikliklerimiz var ama bunları da denetimlerle aşacağız. Genel olarak baktığımızda eksikliklerimiz olsa da Yozgat’ta fırınlarımız iyi durumda."Baran, denetimlerin ramazan ayı süresince devam edeceğini sözlerine ekledi.
YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi zabıta ekipleri fırınları denetledi. Ramazan ayı dolayısıyla belediye zabıta ekipleri ve görevli gıda mühendisi tarafından...

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi zabıta ekipleri fırınları denetledi.

Ramazan ayı dolayısıyla belediye zabıta ekipleri ve görevli gıda mühendisi tarafından kentteki ekmek fırınları denetlendi.

Denetimde zabıta memurları ekmeklerin gramajını kontrol ederken, gıda mühendisi de fırın imalathanelerinde, üretim koşulları ve hijyen denetiminde bulundu. Hijyen kurallarına uymayan bir fırına cezai işlem uygulandı.

Belediye Zabıta Müdürü Musa Baran, yaptığı açıklamada, kontrollerde ekmek gramajlarının belirlenenden 15-20 gram fazla çıktığını söyledi.

Denetimlerde fırın işletmecilerini görülen eksiklerin giderilmesi konusunda uyardıklarını aktaran Baran, şöyle konuştu:

"Daha önce yapılan denetimlerdeki eksiklikleri görülen ve yerine getirmeyen bir fırın işletmecisine cezai işlem uygulandı. Ekmek gramajlarının fazla olduğunu gördük, bundan dolayı da fırın işletmecilerimize teşekkür ediyoruz. Biraz eksikliklerimiz var ama bunları da denetimlerle aşacağız. Genel olarak baktığımızda eksikliklerimiz olsa da Yozgat’ta fırınlarımız iyi durumda."

Baran, denetimlerin ramazan ayı süresince devam edeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.