pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta Fetö/pdy Soruşturması

28.02.2017 - 14:03, Güncelleme: 28.02.2017 - 14:03
 

Yozgat'ta Fetö/pdy Soruşturması

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 eski öğretmenden 1'i tutuklandı- "ByLock" kullandığı tespit edilen 17 eski öğretmen hakkında gözaltı kararı çıkarıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 5 eski öğretmenden 1’i tutuklandı.Sorgun Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile meslekten ihraç edilen öğretmenler M.Y, G.M, T.A, V.C. ve R.D. Sorgun Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan M.Y. tutuklandı, R.D, G.M. ve T.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. V.C'nin ise savcılıktaki işlemleri devam ediyor. Öte yandan, Sorgun Cumhuriyet Başsavcılığınca, KHK ile meslekten ihraç edilen ve örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı belirlenen 17 öğretmen hakkında da gözaltı kararı çıkarıldı.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 eski öğretmenden 1'i tutuklandı- "ByLock" kullandığı tespit edilen 17 eski öğretmen hakkında gözaltı kararı çıkarıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 5 eski öğretmenden 1’i tutuklandı.

Sorgun Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile meslekten ihraç edilen öğretmenler M.Y, G.M, T.A, V.C. ve R.D. Sorgun Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan M.Y. tutuklandı, R.D, G.M. ve T.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. V.C'nin ise savcılıktaki işlemleri devam ediyor.

Öte yandan, Sorgun Cumhuriyet Başsavcılığınca, KHK ile meslekten ihraç edilen ve örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı belirlenen 17 öğretmen hakkında da gözaltı kararı çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.