pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta "Evde Diş Tedavisi" Programı

28.09.2016 - 14:38, Güncelleme: 28.09.2016 - 14:38
 

Yozgat'ta "Evde Diş Tedavisi" Programı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, "Evde Diş Tedavisi" programı kapsamında, gelişim geriliği bozukluğu olan engelli çocuk ve erişkin hastaların, yaşlı hastaların...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, "Evde Diş Tedavisi" programı kapsamında, gelişim geriliği bozukluğu olan engelli çocuk ve erişkin hastaların, yaşlı hastaların diş bakım ve tedavileri yapılıyor.Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, gelişim geriliği bozukluğu olan engelli çocuk ve erişkin hastaların 2015 yılında 40, 2016 yılının ilk 6 ayında ise 25 hastanın diş tedavisi yapıldığı aktarıldı.Yozgat Devlet Hastanesi ameliyathanesinde her Cuma günü, steril bir ortamda genel anestezi veya hafif sedasyon altında tedavilerinin yapıldığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:"Evde Sağlık Hizmeti hız kesmeden devam ediyor. Gelişim geriliği bozukluğu olan engelli çocuk ve erişkin hastaların, yaşlı hastaların diş bakım ve tedavileri, evde yapılamayacak bir tedavi ise Yozgat Devlet Hastanesi ile yapılan protokol çerçevesinde, Yozgat Devlet Hastanesi ameliyathanesinde her Cuma günü, steril bir ortamda genel anestezi veya hafif sedasyon altında tedavilerinin yapılması sağlanıyor. Özverili çalışmalar ile gerekli prosedürler yerine getirildikten sonra Yozgat Devlet Hastanesi ameliyathanesinde, anestezi altında 2015 yılında 40 hastaya diş çekimi, 2016 yılında ilk 6 ayda 25 hastaya diş çekim ve tedavileri yapıldı. 'Halkımızın Sadece 1 Telefon Uzağındayız' sloganıyla çalışan ekip, evlerinde, akraba ve komşularında yatalak ve engelli vatandaşların, (0354) 217 32 68 telefonu arayarak kimlik bilgilerini ve ev adreslerini bildirmeleri halinde o adrese ulaşarak hastaların diş tedavilerini yapmaktadır."
YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, "Evde Diş Tedavisi" programı kapsamında, gelişim geriliği bozukluğu olan engelli çocuk ve erişkin hastaların, yaşlı hastaların...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, "Evde Diş Tedavisi" programı kapsamında, gelişim geriliği bozukluğu olan engelli çocuk ve erişkin hastaların, yaşlı hastaların diş bakım ve tedavileri yapılıyor.

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, gelişim geriliği bozukluğu olan engelli çocuk ve erişkin hastaların 2015 yılında 40, 2016 yılının ilk 6 ayında ise 25 hastanın diş tedavisi yapıldığı aktarıldı.

Yozgat Devlet Hastanesi ameliyathanesinde her Cuma günü, steril bir ortamda genel anestezi veya hafif sedasyon altında tedavilerinin yapıldığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Evde Sağlık Hizmeti hız kesmeden devam ediyor. Gelişim geriliği bozukluğu olan engelli çocuk ve erişkin hastaların, yaşlı hastaların diş bakım ve tedavileri, evde yapılamayacak bir tedavi ise Yozgat Devlet Hastanesi ile yapılan protokol çerçevesinde, Yozgat Devlet Hastanesi ameliyathanesinde her Cuma günü, steril bir ortamda genel anestezi veya hafif sedasyon altında tedavilerinin yapılması sağlanıyor. Özverili çalışmalar ile gerekli prosedürler yerine getirildikten sonra Yozgat Devlet Hastanesi ameliyathanesinde, anestezi altında 2015 yılında 40 hastaya diş çekimi, 2016 yılında ilk 6 ayda 25 hastaya diş çekim ve tedavileri yapıldı. 'Halkımızın Sadece 1 Telefon Uzağındayız' sloganıyla çalışan ekip, evlerinde, akraba ve komşularında yatalak ve engelli vatandaşların, (0354) 217 32 68 telefonu arayarak kimlik bilgilerini ve ev adreslerini bildirmeleri halinde o adrese ulaşarak hastaların diş tedavilerini yapmaktadır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.