pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta Ev Yangını

23.07.2017 - 10:58, Güncelleme: 23.07.2017 - 10:58
 

Yozgat'ta Ev Yangını

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışması sonucu söndürülen yangında, ahşap ev kullanılamaz hale geldi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta ahşap evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.Eskipazar Mahallesinde bir ahşap evde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.Yangın, yaklaşık 3 saat süren çalışma sonucunda söndürülebildi. İtfaiye ekipleri, alevlerin yandaki evlere sıçramaması için yoğun çaba harcadı.Büyük çapta hasar oluşan ahşap ev, kullanılamaz hale geldi. Evin kiracısı Davut Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, evi işkembe ve kelle paça yapımı için kullandığını belirterek, "Yangının neden çıktığını bilmiyorum, komşuların haber vermesi üzerine öğrendim." dedi.
İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışması sonucu söndürülen yangında, ahşap ev kullanılamaz hale geldi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta ahşap evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Eskipazar Mahallesinde bir ahşap evde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Yangın, yaklaşık 3 saat süren çalışma sonucunda söndürülebildi. İtfaiye ekipleri, alevlerin yandaki evlere sıçramaması için yoğun çaba harcadı.

Büyük çapta hasar oluşan ahşap ev, kullanılamaz hale geldi.

Evin kiracısı Davut Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, evi işkembe ve kelle paça yapımı için kullandığını belirterek, "Yangının neden çıktığını bilmiyorum, komşuların haber vermesi üzerine öğrendim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.