pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta Engelliler İçin Asansörlü Servis Aracı

11.05.2018 - 18:08, Güncelleme: 11.05.2018 - 18:08
 

Yozgat'ta Engelliler İçin Asansörlü Servis Aracı

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Özel İdare Müdürlüğünce, engelli vatandaşların hastaneye ulaşımının kolay sağlanması için asansörlü engelli servis aracı...

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Özel İdare Müdürlüğünce, engelli vatandaşların hastaneye ulaşımının kolay sağlanması için asansörlü engelli servis aracı alındı.Engelli servis aracı, Fuar Alanında düzenlenen törenle hizmete girdi.Törende gazetecilere açıklama yapan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, engelli vatandaşların sosyal hayatlarında sıkıntı yaşamamaları için büyük gayret gösterdiklerini söyledi.Engellilerin Yozgat Şehir Hastanesine ulaşımında sıkıntılar yaşandığını belirten Vali Yurtnaç, "İl Özel İdaresi kaynaklarıyla bir araç aldık. Engellilerin bineceği şekilde asansörlü hale getirdik. Belediye bir yer tahsis edecek. Günlük hastaları hastaneye ve şehir merkezine getirip götürecek. Amacımız engellilerin hayatını kolaylaştırmaktır. Onların mutluluklarına ilave mutluluklar katmaktır. Kamu kurumlarına ulaşmada, toplumdaki hayatlarını daha huzurlu hale getirmek için her türlü tedbiri hep birlikte almaya devam ediyoruz." diye konuştu.Törende aracı test eden vatandaşlar, Vali Kemal Yurtnaç'a teşekkür etti.
YOZGAT (AA) - Yozgat İl Özel İdare Müdürlüğünce, engelli vatandaşların hastaneye ulaşımının kolay sağlanması için asansörlü engelli servis aracı...

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Özel İdare Müdürlüğünce, engelli vatandaşların hastaneye ulaşımının kolay sağlanması için asansörlü engelli servis aracı alındı.

Engelli servis aracı, Fuar Alanında düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törende gazetecilere açıklama yapan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, engelli vatandaşların sosyal hayatlarında sıkıntı yaşamamaları için büyük gayret gösterdiklerini söyledi.

Engellilerin Yozgat Şehir Hastanesine ulaşımında sıkıntılar yaşandığını belirten Vali Yurtnaç, "İl Özel İdaresi kaynaklarıyla bir araç aldık. Engellilerin bineceği şekilde asansörlü hale getirdik. Belediye bir yer tahsis edecek. Günlük hastaları hastaneye ve şehir merkezine getirip götürecek. Amacımız engellilerin hayatını kolaylaştırmaktır. Onların mutluluklarına ilave mutluluklar katmaktır. Kamu kurumlarına ulaşmada, toplumdaki hayatlarını daha huzurlu hale getirmek için her türlü tedbiri hep birlikte almaya devam ediyoruz." diye konuştu.

Törende aracı test eden vatandaşlar, Vali Kemal Yurtnaç'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.