pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta Demokrasi Nöbeti Anıları Kitaplaştırıldı

29.11.2016 - 13:28, Güncelleme: 29.11.2016 - 13:28
 

Yozgat'ta Demokrasi Nöbeti Anıları Kitaplaştırıldı

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yozgat'ta tutulan demokrasi nöbetlerinde oluşturulan anı defterine yazılanlar kitap haline getirildi

YOZGAT (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası Yozgat’ta tutulan demokrasi nöbetlerinde oluşturulan anı defterine yazılanlar kitaplaştırıldı.Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şubesince demokrasi nöbetlerinin tutulduğu Cumhuriyet Meydanı'nda oluşturulan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve 7’den 70’e pek çok vatandaşın duygularının yer aldığı anı defteri, kitap haline dönüştürüldü. Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz’da gece sokağa çıktıklarını ve daha sonra demokrasi nöbeti tuttuklarını söyledi. Vali Yurtnaç ve Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın demokrasi nöbetlerinin tutulduğu sırada çadır kurma kararı aldıklarını aktaran Zararsız, "Çadırımızı kurduktan sonra da oraya bir anı defteri koyma fikri oluştu. Deftere demokrasi nöbetine katılan herkes içinden geldiği gibi duygularını yazdı." dedi. Zararsız, 25 gün çadırda durduktan sonra dolan defteri kitap haline getirmek için çalışma başlattıklarını ifade ederek, "Defterde vatandaşlarımızın yazdıklarına hiç dokunmadan, hiçbir sansür uygulamadan Yozgat Hizmet-İş Sendikası olarak ‘15 Temmuz 2016 Demokrasi Zaferi Anı Defteri’ ismi ile kitap haline getirdik." diye konuştu. Kitabın Yozgat tarihine geçtiğini vurgulayan Zararsız, isteyen herkesin kitapları gelip kendilerinden temin edebileceğini sözlerine ekledi. - Anı defterine yazılanlarKitap haline dönüştürülen anı defterine yazılanlardan bazıları şöyle:"Fetullah Gülen’in ettiği bütün beddualar kendisini buldu. Terörist elebaşı Fetullah Gülen. Allah milletimize, devletimize zeval vermesin. Bir daha böyle acı günler yaşatmasın.""Ecdadımızın kanlarıyla sulanmış bu cennet vatanımızı Allah’ın izniyle birkaç soysuza vermeyeceğiz inşallah. Saygıdeğer Başkomutanım, Sayın Recep Tayyip Erdoğan Rabbimden sana sağlık, sıhhat ve uzun ömürler dilerim. Ülkemizi ve tüm İslam dünyasını önce Allah’a sonra size emanet ediyoruz. Rabbim başımızdan eksik etmesin.""15 Temmuz’da darbe olduğunu duyduğumda hiç korkmadım. Çünkü bizim milletimizin bunu kazanacağından emindim. Bu nedenle sadece dua ettim, her şeyin hayırlısının olması için.""15 Temmuz’da darbecilere karşı halkımızla bir olduk. Vatanımıza sahip çıktık. Bu vatan bize emanettir. Biz bu vatanın çocuklarıyız. Bu vatana canımız feda olsun. Yozgat Sevgi Evleri öğrencileri."
FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yozgat'ta tutulan demokrasi nöbetlerinde oluşturulan anı defterine yazılanlar kitap haline getirildi

YOZGAT (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası Yozgat’ta tutulan demokrasi nöbetlerinde oluşturulan anı defterine yazılanlar kitaplaştırıldı.

Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şubesince demokrasi nöbetlerinin tutulduğu Cumhuriyet Meydanı'nda oluşturulan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve 7’den 70’e pek çok vatandaşın duygularının yer aldığı anı defteri, kitap haline dönüştürüldü.

Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz’da gece sokağa çıktıklarını ve daha sonra demokrasi nöbeti tuttuklarını söyledi.

Vali Yurtnaç ve Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın demokrasi nöbetlerinin tutulduğu sırada çadır kurma kararı aldıklarını aktaran Zararsız, "Çadırımızı kurduktan sonra da oraya bir anı defteri koyma fikri oluştu. Deftere demokrasi nöbetine katılan herkes içinden geldiği gibi duygularını yazdı." dedi.

Zararsız, 25 gün çadırda durduktan sonra dolan defteri kitap haline getirmek için çalışma başlattıklarını ifade ederek, "Defterde vatandaşlarımızın yazdıklarına hiç dokunmadan, hiçbir sansür uygulamadan Yozgat Hizmet-İş Sendikası olarak ‘15 Temmuz 2016 Demokrasi Zaferi Anı Defteri’ ismi ile kitap haline getirdik." diye konuştu.

Kitabın Yozgat tarihine geçtiğini vurgulayan Zararsız, isteyen herkesin kitapları gelip kendilerinden temin edebileceğini sözlerine ekledi.

- Anı defterine yazılanlar

Kitap haline dönüştürülen anı defterine yazılanlardan bazıları şöyle:

"Fetullah Gülen’in ettiği bütün beddualar kendisini buldu. Terörist elebaşı Fetullah Gülen. Allah milletimize, devletimize zeval vermesin. Bir daha böyle acı günler yaşatmasın."

"Ecdadımızın kanlarıyla sulanmış bu cennet vatanımızı Allah’ın izniyle birkaç soysuza vermeyeceğiz inşallah. Saygıdeğer Başkomutanım, Sayın Recep Tayyip Erdoğan Rabbimden sana sağlık, sıhhat ve uzun ömürler dilerim. Ülkemizi ve tüm İslam dünyasını önce Allah’a sonra size emanet ediyoruz. Rabbim başımızdan eksik etmesin."

"15 Temmuz’da darbe olduğunu duyduğumda hiç korkmadım. Çünkü bizim milletimizin bunu kazanacağından emindim. Bu nedenle sadece dua ettim, her şeyin hayırlısının olması için."

"15 Temmuz’da darbecilere karşı halkımızla bir olduk. Vatanımıza sahip çıktık. Bu vatan bize emanettir. Biz bu vatanın çocuklarıyız. Bu vatana canımız feda olsun. Yozgat Sevgi Evleri öğrencileri."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.