pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta "Beni Affet Anne" Oyunu Sahnelendi

Siyaset 23.10.2017 - 14:13, Güncelleme: 23.10.2017 - 14:13
 

Yozgat'ta "Beni Affet Anne" Oyunu Sahnelendi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta "Beni Affet Anne" isimli tiyatro oyunu izleyiciyle buluştu.Onur Yenidünya'nın yazıp yönettiği, Yaşar Alptekin'in de oyuncu kadrosunda...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta "Beni Affet Anne" isimli tiyatro oyunu izleyiciyle buluştu.Onur Yenidünya'nın yazıp yönettiği, Yaşar Alptekin'in de oyuncu kadrosunda yer aldığı eser, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonunda sahnelendi.Oyunda, uyuşturucunun gençler üzerindeki olumsuz etkisi ile 15 Temmuz darbe girişiminde halkın verdiği mücadele konu ediliyor.Oyundan sonra gazetecilere açıklama yapan Alptekin, "Gençlere tavsiyem, annelerine babalarına saygılı olsunlar. Bu vatana millete hayırlı gençler olarak yetişsinler çünkü biz bu bayrağı onlara bırakacağız. Gözümüzün arkada kalmaması için gençlerin bu vatana sahip çıkması gerekiyor. Gençler, sanat ve sporla mutlaka ilgilensin." dedi."Beni Affet Anne" oyunu, Sorgun, Boğazlıyan, Yenifakılı ve Yerköy ilçelerinde de sahnelenecek.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ta "Beni Affet Anne" isimli tiyatro oyunu izleyiciyle buluştu.Onur Yenidünya'nın yazıp yönettiği, Yaşar Alptekin'in de oyuncu kadrosunda...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta "Beni Affet Anne" isimli tiyatro oyunu izleyiciyle buluştu.

Onur Yenidünya'nın yazıp yönettiği, Yaşar Alptekin'in de oyuncu kadrosunda yer aldığı eser, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonunda sahnelendi.

Oyunda, uyuşturucunun gençler üzerindeki olumsuz etkisi ile 15 Temmuz darbe girişiminde halkın verdiği mücadele konu ediliyor.

Oyundan sonra gazetecilere açıklama yapan Alptekin, "Gençlere tavsiyem, annelerine babalarına saygılı olsunlar. Bu vatana millete hayırlı gençler olarak yetişsinler çünkü biz bu bayrağı onlara bırakacağız. Gözümüzün arkada kalmaması için gençlerin bu vatana sahip çıkması gerekiyor. Gençler, sanat ve sporla mutlaka ilgilensin." dedi.

"Beni Affet Anne" oyunu, Sorgun, Boğazlıyan, Yenifakılı ve Yerköy ilçelerinde de sahnelenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.