pendik escort bayan
ak

Yozgat'ta Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okutulup Kurban Kesildi

16.02.2018 - 14:13, Güncelleme: 16.02.2018 - 14:13
 

Yozgat'ta Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okutulup Kurban Kesildi

YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde sanayi esnafı Afrin şehitleri için mevlit okutup, kurban kesti. Sanayi Camisi'nde okutulan Mevlid-i Şerife Yerköy Askerlik...

YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde sanayi esnafı Afrin şehitleri için mevlit okutup, kurban kesti. Sanayi Camisi'nde okutulan Mevlid-i Şerife Yerköy Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Kamil Erbek, Jandarma Üsteğmen Mustafa Köroğlu, Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yerköy Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı Şeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütleri ile mücadele için Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için mevlit okutup, Askerlik Şubesi Başkanlığı bahçesinde kurban kestiklerini söyledi.Türk askerinin Afrin'de ülkenin birlik ve bütünlüğü sağlamak için canlarını ortaya koyduğunu ifade eden Şeker, "Bizler de onları dualarımızla destekliyoruz. Gerekirse bizlerde bu vatan için canımızı vermeye hazırız. Şehitlerimiz için mevlit okutup, bütün askerlerimiz için dua ettik. Ayrıca Şehit Aileleri Derneğine verilmek üzere aramızda topladığımız 6 bin lirayı dernek başkanımıza teslim ettik." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde sanayi esnafı Afrin şehitleri için mevlit okutup, kurban kesti. Sanayi Camisi'nde okutulan Mevlid-i Şerife Yerköy Askerlik...

YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde sanayi esnafı Afrin şehitleri için mevlit okutup, kurban kesti.

Sanayi Camisi'nde okutulan Mevlid-i Şerife Yerköy Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Kamil Erbek, Jandarma Üsteğmen Mustafa Köroğlu, Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yerköy Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı Şeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütleri ile mücadele için Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerler için mevlit okutup, Askerlik Şubesi Başkanlığı bahçesinde kurban kestiklerini söyledi.

Türk askerinin Afrin'de ülkenin birlik ve bütünlüğü sağlamak için canlarını ortaya koyduğunu ifade eden Şeker, "Bizler de onları dualarımızla destekliyoruz. Gerekirse bizlerde bu vatan için canımızı vermeye hazırız. Şehitlerimiz için mevlit okutup, bütün askerlerimiz için dua ettik. Ayrıca Şehit Aileleri Derneğine verilmek üzere aramızda topladığımız 6 bin lirayı dernek başkanımıza teslim ettik." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.