pendik escort bayan
ak

Yozgat'a Yeni İsim Önerisi

17.01.2017 - 11:53, Güncelleme: 17.01.2017 - 11:53
 

Yozgat'a Yeni İsim Önerisi

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Aktaş, Yozgat’ın son günlerde meydana gelen terör olaylarında çok sayıda şehit verdiğini,...

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Aktaş, Yozgat’ın son günlerde meydana gelen terör olaylarında çok sayıda şehit verdiğini, bu nedenle yetkililerden Yozgat’a "Şüheda Yozgat" unvanının verilmesini talep etti. Aktaş, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, genç yaşta vatan uğruna toprağa düşen şehitlerin herkesin canını yaktığını söyledi. Yozgat'ın son zamanlarda çok sayıda şehit verdiğini anımsatan Aktaş şunları söyledi:"Kurtuluş savaşında Türk milleti büyük başarı gösterirken Antep’e Gazi, Maraş’a Kahraman, Urfa’ya Şanlı unvanları verilmiştir ve bu iller bu sıfatları sonuna kadar hak etmiştir. Son zamanlarda verdiğimiz şehitlerle Yozgat olarak bizde 'Şüheda Yozgat' unvanını hak ettiğimizi düşünüyorum. Buradan sizlerin aracılığıyla tüm yetkililere ve özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Kazan'a nasıl ki kahraman unvanı verip Kahraman Kazan yapılmışsa, hain 15 Temmuz kalkışmasında yine çok sayıda şehit veren Yozgat'a da 'Şüheda Yozgat' isminin verilmesini talep ediyorum."
YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Aktaş, Yozgat’ın son günlerde meydana gelen terör olaylarında çok sayıda şehit verdiğini,...

YOZGAT (AA) - Sorgun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Aktaş, Yozgat’ın son günlerde meydana gelen terör olaylarında çok sayıda şehit verdiğini, bu nedenle yetkililerden Yozgat’a "Şüheda Yozgat" unvanının verilmesini talep etti.

Aktaş, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, genç yaşta vatan uğruna toprağa düşen şehitlerin herkesin canını yaktığını söyledi.

Yozgat'ın son zamanlarda çok sayıda şehit verdiğini anımsatan Aktaş şunları söyledi:

"Kurtuluş savaşında Türk milleti büyük başarı gösterirken Antep’e Gazi, Maraş’a Kahraman, Urfa’ya Şanlı unvanları verilmiştir ve bu iller bu sıfatları sonuna kadar hak etmiştir. Son zamanlarda verdiğimiz şehitlerle Yozgat olarak bizde 'Şüheda Yozgat' unvanını hak ettiğimizi düşünüyorum.

Buradan sizlerin aracılığıyla tüm yetkililere ve özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Kazan'a nasıl ki kahraman unvanı verip Kahraman Kazan yapılmışsa, hain 15 Temmuz kalkışmasında yine çok sayıda şehit veren Yozgat'a da 'Şüheda Yozgat' isminin verilmesini talep ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.