pendik escort bayan
ak

Yozgat'a Askeri Birlik Talebi

29.08.2016 - 16:28, Güncelleme: 29.08.2016 - 16:28
 

Yozgat'a Askeri Birlik Talebi

Yozgat'a askeri birlik kurulması yönündeki taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletmek için yürüyüş başlatan grup, Kırıkkale'ye geldi

KIRIKKALE (AA) - Yozgat'a askeri birlik kurulması yönündeki taleplerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletmek için Yozgat'tan Ankara'ya yürüyüş başlatan grup, Kırıkkale'ye geldi.Yürüme engelli Davut Bayram tarafından sosyal medyada "Yozgat Başkomutana Gidiyor" sloganıyla başlatılan etkinlik kapsamında bir araya gelip 3 gün önce yürümeye başlayan vatandaşlar, Kırıkkale'ye ulaştı.Kırıkkale-Samsun karayolu 15. kilometresine gelen vatandaşlardan Davut Bayram, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, cuma namazını kıldıktan sonra Yozgat'ın içinde bulunduğu yokluğu, açlığı ve göçün durumunu iletmek üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına yürümeye başladıklarını söyledi.Yozgat'a bir askeri birliğin verilmesi durumunda ekonominin hareketleneceğini, kentte esnafın zor durumda olduğunu vurgulayan Bayram, şöyle konuştu:"Türkiye'de yaşayan insanların tamamı gibi ülkenin sunmuş olduğu refah seviyesinden hakkımızı istemeye gidiyoruz. Derdimizi arz etmeye gidiyoruz. Kişi başına düşen milli gelirden Yozgat en az payı alan bir il. 15 Temmuz'daki lanet olası kalkışmada Yozgat 13 kardeşini şehit verdi. Hiç pişman değiliz. Geri kalanımız da bu devlete canını vermekten çekinmeyiz. Cuma günü yola çıktık bugün dördüncü günümüz. 120-130 kilometre yürüdük geldik. Ayaklarımız patladı. Hiç önemli değil biz Ankara'ya kadar yürüyeceğiz." Bayram, büyük kentlerdeki askeri birliklerin küçük şehirlere taşınmaya başladığını, buna Yozgat olarak talip olduklarını, bu isteklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletmek istediklerini kaydetti.Grup, açıklamanın ardından Ankara'ya doğru yürüyüşüne devam etti.
Yozgat'a askeri birlik kurulması yönündeki taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletmek için yürüyüş başlatan grup, Kırıkkale'ye geldi

KIRIKKALE (AA) - Yozgat'a askeri birlik kurulması yönündeki taleplerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletmek için Yozgat'tan Ankara'ya yürüyüş başlatan grup, Kırıkkale'ye geldi.

Yürüme engelli Davut Bayram tarafından sosyal medyada "Yozgat Başkomutana Gidiyor" sloganıyla başlatılan etkinlik kapsamında bir araya gelip 3 gün önce yürümeye başlayan vatandaşlar, Kırıkkale'ye ulaştı.

Kırıkkale-Samsun karayolu 15. kilometresine gelen vatandaşlardan Davut Bayram, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, cuma namazını kıldıktan sonra Yozgat'ın içinde bulunduğu yokluğu, açlığı ve göçün durumunu iletmek üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına yürümeye başladıklarını söyledi.

Yozgat'a bir askeri birliğin verilmesi durumunda ekonominin hareketleneceğini, kentte esnafın zor durumda olduğunu vurgulayan Bayram, şöyle konuştu:

"Türkiye'de yaşayan insanların tamamı gibi ülkenin sunmuş olduğu refah seviyesinden hakkımızı istemeye gidiyoruz. Derdimizi arz etmeye gidiyoruz. Kişi başına düşen milli gelirden Yozgat en az payı alan bir il. 15 Temmuz'daki lanet olası kalkışmada Yozgat 13 kardeşini şehit verdi. Hiç pişman değiliz. Geri kalanımız da bu devlete canını vermekten çekinmeyiz. Cuma günü yola çıktık bugün dördüncü günümüz. 120-130 kilometre yürüdük geldik. Ayaklarımız patladı. Hiç önemli değil biz Ankara'ya kadar yürüyeceğiz."

Bayram, büyük kentlerdeki askeri birliklerin küçük şehirlere taşınmaya başladığını, buna Yozgat olarak talip olduklarını, bu isteklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletmek istediklerini kaydetti.

Grup, açıklamanın ardından Ankara'ya doğru yürüyüşüne devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.