pendik escort bayan
ak

Yozgat Tso Başkanı Çelik Çalışmalarını Değerlendirdi

22.10.2018 - 13:38, Güncelleme: 22.10.2018 - 13:38
 

Yozgat Tso Başkanı Çelik Çalışmalarını Değerlendirdi

YOZGAT (AA) - Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik, basın toplantısı düzenleyerek göreve geldiği günden beri yaptıkları...

YOZGAT (AA) - Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik, basın toplantısı düzenleyerek göreve geldiği günden beri yaptıkları çalışmaları değerlendirdi. Çelik, yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla kentteki bir kafede düzenlediği basın toplantısında, göreve başlayalı yaklaşık 6 ay olduğunu ve bu süre içerisinde 500 üyeyi ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini ve bu sorunların çözümü için çalışma yapacaklarını dile getirdi. Odaya yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladıklarını aktaran Çelik, şunları kaydetti: "Yeni binamızın temelini attık. Bin 500 metrekare alan üzerinde yapılan binamızın 10 bin metrekare kapalı alanı bulunacak. Binamız, büyük konferans salon, toplantı salonları ve daha geniş kapsamlı, sosyal donatıları zengin ve nitelikli olacak. 16 milyon liraya mal olacak binamız 500 günde tamamlanacak."
YOZGAT (AA) - Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik, basın toplantısı düzenleyerek göreve geldiği günden beri yaptıkları...

YOZGAT (AA) - Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik, basın toplantısı düzenleyerek göreve geldiği günden beri yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Çelik, yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla kentteki bir kafede düzenlediği basın toplantısında, göreve başlayalı yaklaşık 6 ay olduğunu ve bu süre içerisinde 500 üyeyi ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini ve bu sorunların çözümü için çalışma yapacaklarını dile getirdi.

Odaya yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladıklarını aktaran Çelik, şunları kaydetti:

"Yeni binamızın temelini attık. Bin 500 metrekare alan üzerinde yapılan binamızın 10 bin metrekare kapalı alanı bulunacak. Binamız, büyük konferans salon, toplantı salonları ve daha geniş kapsamlı, sosyal donatıları zengin ve nitelikli olacak. 16 milyon liraya mal olacak binamız 500 günde tamamlanacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.