pendik escort bayan
ak

Yozgat Şeker Fabrikasını Özelleştirme Çalışmalarına Tepki

Siyaset 20.02.2018 - 17:28, Güncelleme: 20.02.2018 - 17:28
 

Yozgat Şeker Fabrikasını Özelleştirme Çalışmalarına Tepki

YOZGAT (AA) - Şeker İş Sendikası Sorgun Şubesi üyeleri ve şeker fabrikası çalışanları, AK Parti Sorgun İlçe Başkanı İbrahim Dıvrak ve Belediye...

YOZGAT (AA) - Şeker İş Sendikası Sorgun Şubesi üyeleri ve şeker fabrikası çalışanları, AK Parti Sorgun İlçe Başkanı İbrahim Dıvrak ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ile görüşüp Yozgat Şeker Fabrikası'nın özelleştirilecek fabrikalar arasında yer almasından duydukları endişeyi dile getirdi.Şeker fabrikasının özelleştirilmesi halinde Sorgun ekonomisinin büyük bir sekteye uğrayacağını vurgulayan Şeker İş Sendikası Şube Başkanı Turgut Gözübüyük, binlerce kişinin işsiz kalacağını ve bu karardan biran önce vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.Daha sonra belediye yemekhanesinde işçilerle bir toplantı yapan Sorgun Belediye Başkanı Şimşek, işçilerin verdiği bu mücadelenin aş ve iş kavgası olduğunu belirterek, "Elinizdeki ekmeği kaybetmemek için bir mücadele veriyorsunuz. Bu mücadelede biz de sonuna kadar sizlerin yanında olacağız. Olayı birlikte takip edeceğiz. Bu fabrikanın kapanmaması ve sizlerin işsiz kalmaması için çalınmadık kapı bırakmayacağız. Gerekirse heyetler kurup görüşülmesi gereken kişilerle görüşeceğiz. Kısacası bu mücadelede hep birlikte hareket edeceğiz. Bundan kuşkunuz olmasın." diye konuştu.AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Dıvrak ise, yaptığı konuşmada, teşkilat olarak şeker fabrikasının kapanmasına karşı olduklarını, bu konuda düşünce ve isteklerini Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a ilettiklerini anlattı.Dıvrak, şunları kaydetti:"Bakan bey cumartesi günü ilimizde olacak. Burada kuracağımız bir heyetle kendisini ziyarete gideceğiz ve endişelerimizi, sıkıntılarımızı kendisine anlatacağız. Zaten şeker fabrikası da hemen özelleştirilecek diye bir şey yok. Bu konuda elimizden ne geliyorsa siz işçilerimizle birlikte yapmaya hazırız."
YOZGAT (AA) - Şeker İş Sendikası Sorgun Şubesi üyeleri ve şeker fabrikası çalışanları, AK Parti Sorgun İlçe Başkanı İbrahim Dıvrak ve Belediye...

YOZGAT (AA) - Şeker İş Sendikası Sorgun Şubesi üyeleri ve şeker fabrikası çalışanları, AK Parti Sorgun İlçe Başkanı İbrahim Dıvrak ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ile görüşüp Yozgat Şeker Fabrikası'nın özelleştirilecek fabrikalar arasında yer almasından duydukları endişeyi dile getirdi.

Şeker fabrikasının özelleştirilmesi halinde Sorgun ekonomisinin büyük bir sekteye uğrayacağını vurgulayan Şeker İş Sendikası Şube Başkanı Turgut Gözübüyük, binlerce kişinin işsiz kalacağını ve bu karardan biran önce vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra belediye yemekhanesinde işçilerle bir toplantı yapan Sorgun Belediye Başkanı Şimşek, işçilerin verdiği bu mücadelenin aş ve iş kavgası olduğunu belirterek, "Elinizdeki ekmeği kaybetmemek için bir mücadele veriyorsunuz. Bu mücadelede biz de sonuna kadar sizlerin yanında olacağız. Olayı birlikte takip edeceğiz. Bu fabrikanın kapanmaması ve sizlerin işsiz kalmaması için çalınmadık kapı bırakmayacağız. Gerekirse heyetler kurup görüşülmesi gereken kişilerle görüşeceğiz. Kısacası bu mücadelede hep birlikte hareket edeceğiz. Bundan kuşkunuz olmasın." diye konuştu.

AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Dıvrak ise, yaptığı konuşmada, teşkilat olarak şeker fabrikasının kapanmasına karşı olduklarını, bu konuda düşünce ve isteklerini Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a ilettiklerini anlattı.

Dıvrak, şunları kaydetti:

"Bakan bey cumartesi günü ilimizde olacak. Burada kuracağımız bir heyetle kendisini ziyarete gideceğiz ve endişelerimizi, sıkıntılarımızı kendisine anlatacağız. Zaten şeker fabrikası da hemen özelleştirilecek diye bir şey yok. Bu konuda elimizden ne geliyorsa siz işçilerimizle birlikte yapmaya hazırız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.