pendik escort bayan
ak

Yozgat Müftülüğünden Kurban Bağışına Davet

20.07.2018 - 14:28, Güncelleme: 20.07.2018 - 14:28
 

Yozgat Müftülüğünden Kurban Bağışına Davet

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik, vekalet yoluyla kurban bağışlarını kabul etmeye başladıklarını kurban bedelinin yurt içi 850 yurt dışı...

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik, vekalet yoluyla kurban bağışlarını kabul etmeye başladıklarını kurban bedelinin yurt içi 850 yurt dışı için 625 lira olduğunu söyledi.Yozgat İl Müftüsü Sezik, düzenlediği basın toplantısında 2017 yılında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Yozgat Şubesine yapılan vekaletle kurban bağışına müftülük olarak önem verdiklerini hatırlatan Sezik, geçen yıl 520 hisse kurban sayısına ulaştıklarını bu yıl ise hedeflerinin bin kurbanı geçmek olduğunu ifade etti. Sezik, kurban bağışlarının il ve ilçe müftülüklerine yapıldığı gibi ayrıca stant açacaklarını ifade ederek, "Çapanoğlu Büyük Cami, Meyda Yeri PTT önüne stnat açacağız, camilerimizde ve Türkiye Diyanet Vakfı şubelerine de bağışlar yapılabilecektir." diye konuştu. 2018-2019 eğitim öğretim yılında 140 kişilik yükseköğrenim kız öğrenci yurdunun hizmete gireceğini kaydeden Sezik, "Yurda kayıt yaptırmak isteyen kız öğrencilerimiz tdvyurt.com.tr adresinden, müftülüğümüzden ve TDV Yozgat Şubesine başvurup bilgi alabilirler." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik, vekalet yoluyla kurban bağışlarını kabul etmeye başladıklarını kurban bedelinin yurt içi 850 yurt dışı...

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik, vekalet yoluyla kurban bağışlarını kabul etmeye başladıklarını kurban bedelinin yurt içi 850 yurt dışı için 625 lira olduğunu söyledi.

Yozgat İl Müftüsü Sezik, düzenlediği basın toplantısında 2017 yılında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Yozgat Şubesine yapılan vekaletle kurban bağışına müftülük olarak önem verdiklerini hatırlatan Sezik, geçen yıl 520 hisse kurban sayısına ulaştıklarını bu yıl ise hedeflerinin bin kurbanı geçmek olduğunu ifade etti.

Sezik, kurban bağışlarının il ve ilçe müftülüklerine yapıldığı gibi ayrıca stant açacaklarını ifade ederek, "Çapanoğlu Büyük Cami, Meyda Yeri PTT önüne stnat açacağız, camilerimizde ve Türkiye Diyanet Vakfı şubelerine de bağışlar yapılabilecektir." diye konuştu.

2018-2019 eğitim öğretim yılında 140 kişilik yükseköğrenim kız öğrenci yurdunun hizmete gireceğini kaydeden Sezik, "Yurda kayıt yaptırmak isteyen kız öğrencilerimiz tdvyurt.com.tr adresinden, müftülüğümüzden ve TDV Yozgat Şubesine başvurup bilgi alabilirler." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.