pendik escort bayan
ak

Yozgat Kyk'da "Çınaraltı Sohbetleri"

15.12.2017 - 16:13, Güncelleme: 15.12.2017 - 16:13
 

Yozgat Kyk'da "Çınaraltı Sohbetleri"

YOZGAT (AA) - Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Yozgat İl Müdürlüğünce "Ben ve O, Fıtrata Dönüş" konulu konferans düzenlendi. Bozok Üniversitesi İktisadi...

YOZGAT (AA) - Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Yozgat İl Müdürlüğünce "Ben ve O, Fıtrata Dönüş" konulu konferans düzenlendi. Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Gazeteci Yazar Mehmet Ali Bulut katıldı. Konferans öncesinde konuşan KYK İl Müdürü Rasim Parlak, KYK yurtlarının hayat boyu öğrenmenin mekanları haline geldiğini, adete bir okul hüviyetine dönüştüğünü söyledi.Sanatçı Kuşkaya'nın konserinin ardından başlayan konferansta Gazeteci Yazar Bulut, 'fıtrat' kelimesinin anlamı, yaratılışın gayesi, kişilerin sembolleşmiş din ve pozitif bilim adamlarına zamanla benzeyebileceği kavramları konusunda bilgi aktardı. Dünyada ve diğer gezegenlerde meydana gelen olayların Kur'an-ı Kerim'de işaretlerinin olduğunu ifade eden Bulut, "Bugün Nasa Kur'an-ı bilmeyenleri bünyesine almamaktadır. Biliyorlar ki dünya ve dünyanın bulunduğu atmosferde meydana gelen her olayın bir sebebi vardır ve olaylara Kur'an da çeşitli ayetler ile işaret edilmiştir. Bu nedenle özellikle Kur'an-ı Kerimi okuyup anlamak gerekir." dedi. Bulut, konferans sonunda öğrencilere "Ruhun Deşifresi" adlı kitabını imzalayarak hediye etti.
YOZGAT (AA) - Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Yozgat İl Müdürlüğünce "Ben ve O, Fıtrata Dönüş" konulu konferans düzenlendi. Bozok Üniversitesi İktisadi...

YOZGAT (AA) - Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Yozgat İl Müdürlüğünce "Ben ve O, Fıtrata Dönüş" konulu konferans düzenlendi.

Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Gazeteci Yazar Mehmet Ali Bulut katıldı.

Konferans öncesinde konuşan KYK İl Müdürü Rasim Parlak, KYK yurtlarının hayat boyu öğrenmenin mekanları haline geldiğini, adete bir okul hüviyetine dönüştüğünü söyledi.

Sanatçı Kuşkaya'nın konserinin ardından başlayan konferansta Gazeteci Yazar Bulut, 'fıtrat' kelimesinin anlamı, yaratılışın gayesi, kişilerin sembolleşmiş din ve pozitif bilim adamlarına zamanla benzeyebileceği kavramları konusunda bilgi aktardı.

Dünyada ve diğer gezegenlerde meydana gelen olayların Kur'an-ı Kerim'de işaretlerinin olduğunu ifade eden Bulut, "Bugün Nasa Kur'an-ı bilmeyenleri bünyesine almamaktadır. Biliyorlar ki dünya ve dünyanın bulunduğu atmosferde meydana gelen her olayın bir sebebi vardır ve olaylara Kur'an da çeşitli ayetler ile işaret edilmiştir. Bu nedenle özellikle Kur'an-ı Kerimi okuyup anlamak gerekir." dedi.

Bulut, konferans sonunda öğrencilere "Ruhun Deşifresi" adlı kitabını imzalayarak hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.