pendik escort bayan
ak

Yozgat Hem'de Yıl Sonu Sergisi

24.05.2017 - 13:43, Güncelleme: 24.05.2017 - 13:43
 

Yozgat Hem'de Yıl Sonu Sergisi

YOZGAT (AA) - Yozgat Halk Eğitim Merkezi (HEM) yıl sonu sergisi açıldı. Halk Eğitim Merkezi binasında gerçekleşen sergide kurslarda üretilen ürünler...

YOZGAT (AA) - Yozgat Halk Eğitim Merkezi (HEM) yıl sonu sergisi açıldı. Halk Eğitim Merkezi binasında gerçekleşen sergide kurslarda üretilen ürünler sergilendi. Serginin açılışında konuşan, Vali Kemal Yurtnaç, toplumda kadınların büyük bir rolü olduğuna vurgu yaptı. Yıl boyu çalışılan, emek verilen ürünlerin görücüye çıktığını aktaran Vali Yurtnaç, şunları söyledi:"Bu toplumun yarısını kadınlar oluşturuyor ama hepsini kadınlar eğitiyor. O nedenle tüm toplumun eğitimi çok önemli. Ailede hanımın eğitimi çok daha önemlidir. Bu maksatla sizlerin bu tür faaliyetlerde çeşitli alanlarda eğitim görmeniz ve aile bütçesine katkıda bulunmanıza önem veriyoruz. Yeni Halk Eğitim Merkezi, eğitim gördüğünüz yerlerdeki nezih mekanlarda sizlerin yaptığı çalışmaların daha kaliteli olmasını sağlayacak."Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenay Sipahi Daştan da kurslar hakkında bilgi verdi.Konuşmaların ardından, minik öğrenciler semazen gösterisi sundu. Folklor gösterilerinden sonra davetliler sergiyi gezdi. Sergi, 2 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.
YOZGAT (AA) - Yozgat Halk Eğitim Merkezi (HEM) yıl sonu sergisi açıldı. Halk Eğitim Merkezi binasında gerçekleşen sergide kurslarda üretilen ürünler...

YOZGAT (AA) - Yozgat Halk Eğitim Merkezi (HEM) yıl sonu sergisi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi binasında gerçekleşen sergide kurslarda üretilen ürünler sergilendi.

Serginin açılışında konuşan, Vali Kemal Yurtnaç, toplumda kadınların büyük bir rolü olduğuna vurgu yaptı.

Yıl boyu çalışılan, emek verilen ürünlerin görücüye çıktığını aktaran Vali Yurtnaç, şunları söyledi:

"Bu toplumun yarısını kadınlar oluşturuyor ama hepsini kadınlar eğitiyor. O nedenle tüm toplumun eğitimi çok önemli. Ailede hanımın eğitimi çok daha önemlidir. Bu maksatla sizlerin bu tür faaliyetlerde çeşitli alanlarda eğitim görmeniz ve aile bütçesine katkıda bulunmanıza önem veriyoruz. Yeni Halk Eğitim Merkezi, eğitim gördüğünüz yerlerdeki nezih mekanlarda sizlerin yaptığı çalışmaların daha kaliteli olmasını sağlayacak."

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenay Sipahi Daştan da kurslar hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından, minik öğrenciler semazen gösterisi sundu. Folklor gösterilerinden sonra davetliler sergiyi gezdi.

Sergi, 2 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.