pendik escort bayan
ak

Yozgat Emniyet Müdürü Akpınar'dan Dolandırıcılık Uyarısı

25.10.2016 - 14:18, Güncelleme: 25.10.2016 - 14:18
 

Yozgat Emniyet Müdürü Akpınar'dan Dolandırıcılık Uyarısı

YOZGAT (AA) - Yozgat Emniyet Müdürü Saim Akpınar, vatandaşların Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında yürütülen soruşturmayı...

YOZGAT (AA) - Yozgat Emniyet Müdürü Saim Akpınar, vatandaşların Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında yürütülen soruşturmayı kendileri için fırsata çevirmek için telefonla ve sosyal medya aracılığıyla çeşitli yollar deneyen dolandırıcılara itibar etmemesini istedi.Akpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle çok büyük bir badireden geçtiğini söyledi. Akpınar, şunları kaydetti:"Bu doğrultuda telefonla ve sosyal medya üzerinden vatandaşlarla temasa geçerek 'adınız darbeciler listesinde yer almaktadır. FETÖ/PDY Terör Örgütü'yle bağlantınız olduğu yönünde iddialar var. Listeden adınızı kaldırmak için para istiyoruz' diyen dolandırıcılar çeşitli taleplerde bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde de ilimizde 2 vatandaşımız bu nedenle mağdur oldu."Hiçbir polis, jandarma, hakim ve savcının bir soruşturma için kimseden para istemeyeceğini belirten Akpınar, "Vatandaşlarımız bu dolandırıcılara inanmasınlar. Kendilerini hakim, savcı, polis ve jandarma olarak tanıtıp para isteyenlere inanmasınlar. Hemen polis merkezine ihbarda bulunsunlar. Bu konuda Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızı sürekli uyarıyoruz. Broşür bastırıp vatandaşlarımıza dağıtıyoruz." ifadelerini kullandı.
YOZGAT (AA) - Yozgat Emniyet Müdürü Saim Akpınar, vatandaşların Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında yürütülen soruşturmayı...

YOZGAT (AA) - Yozgat Emniyet Müdürü Saim Akpınar, vatandaşların Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında yürütülen soruşturmayı kendileri için fırsata çevirmek için telefonla ve sosyal medya aracılığıyla çeşitli yollar deneyen dolandırıcılara itibar etmemesini istedi.

Akpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle çok büyük bir badireden geçtiğini söyledi.

Akpınar, şunları kaydetti:

"Bu doğrultuda telefonla ve sosyal medya üzerinden vatandaşlarla temasa geçerek 'adınız darbeciler listesinde yer almaktadır. FETÖ/PDY Terör Örgütü'yle bağlantınız olduğu yönünde iddialar var. Listeden adınızı kaldırmak için para istiyoruz' diyen dolandırıcılar çeşitli taleplerde bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde de ilimizde 2 vatandaşımız bu nedenle mağdur oldu."

Hiçbir polis, jandarma, hakim ve savcının bir soruşturma için kimseden para istemeyeceğini belirten Akpınar, "Vatandaşlarımız bu dolandırıcılara inanmasınlar. Kendilerini hakim, savcı, polis ve jandarma olarak tanıtıp para isteyenlere inanmasınlar. Hemen polis merkezine ihbarda bulunsunlar. Bu konuda Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızı sürekli uyarıyoruz. Broşür bastırıp vatandaşlarımıza dağıtıyoruz." ifadelerini kullandı.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.