pendik escort bayan
ak

Yozgat Chp'den Her Gün Bin Kişiye İftar

02.06.2017 - 09:48, Güncelleme: 02.06.2017 - 09:48
 

Yozgat Chp'den Her Gün Bin Kişiye İftar

YOZGAT (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanlığı, kurduğu iftar çadırlarında günlük bin kişiye iftar veriyor. CHP İl Başkanı Abdullah...

YOZGAT (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanlığı, kurduğu iftar çadırlarında günlük bin kişiye iftar veriyor. CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada parti olarak Ramazan ayında 29 bin kişiye iftar vereceklerini belirtti. CHP'nin Yozgat'ta ilk defa böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Yaşar, şöyle konuştu:"Yozgat şehir merkezinde kurduğumuz çadırda günlük 600 kişiye iftar veriyoruz. Bunun dışında sırasıyla her gün bir ilçemizde 400 kişilik iftar çadırı kuruyoruz. İlçelerimiz tamamlandıktan sonra fırsatımız olursa belde ve köylerimizde de iftar çadırı kurup vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde ramazanın maneviyatını yaşamak istiyoruz." Kapılarının bütün vatandaşlara açık olduğunu dile getiren Yaşar, "Öğrenci, yolcu, yabancı komşularımız, misafir hemşehrilerimiz, Yozgatlı dostlarımız, herkes iftarımıza davetlidir. Hastası olan, yemek pişiremeyen veya iftar çadırımıza gelemeyen vatandaşlarımızın yakınları da gelip buradan yemek alıp evlerine götürebilirler." dedi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Haziran'da Yozgat'a geleceğini ve iftar çadırında iftar açacağını anımsatan Yaşar, "Genel Başkanımız 15 Haziran'da ilimizi ziyaret edecek aynı gün burada 'Bakliyat Çalıştayı'na katılacak. Akşam da iftar çadırımızda iftar açacak. Bütün halkımızı iftar çadırımıza davet ediyorum." ifadelerini kullandı.
YOZGAT (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanlığı, kurduğu iftar çadırlarında günlük bin kişiye iftar veriyor. CHP İl Başkanı Abdullah...

YOZGAT (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanlığı, kurduğu iftar çadırlarında günlük bin kişiye iftar veriyor.

CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada parti olarak Ramazan ayında 29 bin kişiye iftar vereceklerini belirtti.

CHP'nin Yozgat'ta ilk defa böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Yaşar, şöyle konuştu:

"Yozgat şehir merkezinde kurduğumuz çadırda günlük 600 kişiye iftar veriyoruz. Bunun dışında sırasıyla her gün bir ilçemizde 400 kişilik iftar çadırı kuruyoruz. İlçelerimiz tamamlandıktan sonra fırsatımız olursa belde ve köylerimizde de iftar çadırı kurup vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde ramazanın maneviyatını yaşamak istiyoruz."

Kapılarının bütün vatandaşlara açık olduğunu dile getiren Yaşar, "Öğrenci, yolcu, yabancı komşularımız, misafir hemşehrilerimiz, Yozgatlı dostlarımız, herkes iftarımıza davetlidir. Hastası olan, yemek pişiremeyen veya iftar çadırımıza gelemeyen vatandaşlarımızın yakınları da gelip buradan yemek alıp evlerine götürebilirler." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Haziran'da Yozgat'a geleceğini ve iftar çadırında iftar açacağını anımsatan Yaşar, "Genel Başkanımız 15 Haziran'da ilimizi ziyaret edecek aynı gün burada 'Bakliyat Çalıştayı'na katılacak. Akşam da iftar çadırımızda iftar açacak. Bütün halkımızı iftar çadırımıza davet ediyorum." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.