pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat Belediyesi Kapalı Otoparkı Bayramda Ücretsiz

27.05.2019 - 13:18, Güncelleme: 27.05.2019 - 13:18
 

Yozgat Belediyesi Kapalı Otoparkı Bayramda Ücretsiz

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi tarafından hizmete açılan 450 araçlık kapalı otopark, bugünden itibaren Ramazan Bayramı tatili süresince ücretsiz olacak....

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi tarafından hizmete açılan 450 araçlık kapalı otopark, bugünden itibaren Ramazan Bayramı tatili süresince ücretsiz olacak. Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, yeni yapılan otoparkta eksiklerin tamamlandığını ve araç parkının başladığını söyledi. Vatandaşların bayram alışverişlerini daha rahat yapmaları için kapalı otoparkın bugün itibariyle halkın hizmetine ücretsiz sunulduğunu aktaran Köse, "Otoparkın havalandırma konusunda eksiği vardı, onu tamamlayıp hizmete sunduk. Asansörlerdeki problemler de giderildi. Bugün itibariyle hem gündüz hem de gece otoparkımız ücretsiz olacaktır." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi tarafından hizmete açılan 450 araçlık kapalı otopark, bugünden itibaren Ramazan Bayramı tatili süresince ücretsiz olacak....

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi tarafından hizmete açılan 450 araçlık kapalı otopark, bugünden itibaren Ramazan Bayramı tatili süresince ücretsiz olacak.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, yeni yapılan otoparkta eksiklerin tamamlandığını ve araç parkının başladığını söyledi.

Vatandaşların bayram alışverişlerini daha rahat yapmaları için kapalı otoparkın bugün itibariyle halkın hizmetine ücretsiz sunulduğunu aktaran Köse, "Otoparkın havalandırma konusunda eksiği vardı, onu tamamlayıp hizmete sunduk. Asansörlerdeki problemler de giderildi. Bugün itibariyle hem gündüz hem de gece otoparkımız ücretsiz olacaktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.