pendik escort bayan
ak

Yollarda Bayram Tatili Yoğunluğu

24.06.2017 - 16:18, Güncelleme: 24.06.2017 - 16:18
 

Yollarda Bayram Tatili Yoğunluğu

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek için yola çıkan sürücüler, Aksaray-Ankara ve Aksaray-Adana yönünde yoğunluk oluşturdu

AKSARAY (AA) - Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyenler, Aksaray-Ankara ve Aksaray-Adana yönünde trafikte yoğunluğa neden oldu.Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri, Aksaray-Ankara ve Aksaray-Adana karayolundaki TOKİ ile Karasu kavşaklarında trafik akışını hızlandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.Ekipler, sürücüleri dikkatli seyretmeleri, yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları konusunda da uyarıyor. Işıklı kavşaklarda ise yoğunluk oluşmaması için şehir içi trafik ekipleri çalışmalara destek veriyor.
Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek için yola çıkan sürücüler, Aksaray-Ankara ve Aksaray-Adana yönünde yoğunluk oluşturdu

AKSARAY (AA) - Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyenler, Aksaray-Ankara ve Aksaray-Adana yönünde trafikte yoğunluğa neden oldu.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri, Aksaray-Ankara ve Aksaray-Adana karayolundaki TOKİ ile Karasu kavşaklarında trafik akışını hızlandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, sürücüleri dikkatli seyretmeleri, yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları konusunda da uyarıyor.

Işıklı kavşaklarda ise yoğunluk oluşmaması için şehir içi trafik ekipleri çalışmalara destek veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.