pendik escort bayan
ak

Yolda Bulduğu Cüzdanı Sahibine Ulaştırdı

08.11.2017 - 16:08, Güncelleme: 08.11.2017 - 16:08
 

Yolda Bulduğu Cüzdanı Sahibine Ulaştırdı

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde bir vatandaş bulduğu ve içerisinde 401 lira olan para cüzdanını, zabıta aracılığıyla sahibine teslim etti.Muhittin Söndür,...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde bir vatandaş bulduğu ve içerisinde 401 lira olan para cüzdanını, zabıta aracılığıyla sahibine teslim etti.Muhittin Söndür, bulduğu içinde para olan cüzdanı Gemerek Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne getirdi. Zabıta ilçede anons yaparak içerisinde para bulunan cüzdan bulunduğunu ilan etti. Talazoğlu köyünde yaşayan 57 yaşındaki Emine Özkan, zabıtaya giderek içinde 401 lira olan cüzdanın kendisine ait olduğunu belirterek aldı.Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayvancılıkla uğraştığını ve geçimini süt satarak sağladığını belirten Özkan, "Elektrik faturamı yatıracağım sırada cüzdanımın olmadığını fark ettim. Aramalarıma rağmen bir türlü bulamadım. Köye döneceğim sırada belediyenin yaptığı anonsu duyunca zabıtaya gittim." dedi. Cüzdanını bulan Söndür'e teşekkür eden Emine Özkan, "İnsanlık demek ki hala ölmemiş. İyi insanlar hala var, Allah razı olsun." diye konuştu. Muhittin Söndür ise cüzdanı bulunca direk belediyeye götürdüğünü söyleyerek, sahibinin bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.
SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde bir vatandaş bulduğu ve içerisinde 401 lira olan para cüzdanını, zabıta aracılığıyla sahibine teslim etti.Muhittin Söndür,...

SİVAS (AA) - Gemerek ilçesinde bir vatandaş bulduğu ve içerisinde 401 lira olan para cüzdanını, zabıta aracılığıyla sahibine teslim etti.

Muhittin Söndür, bulduğu içinde para olan cüzdanı Gemerek Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne getirdi.

Zabıta ilçede anons yaparak içerisinde para bulunan cüzdan bulunduğunu ilan etti.

Talazoğlu köyünde yaşayan 57 yaşındaki Emine Özkan, zabıtaya giderek içinde 401 lira olan cüzdanın kendisine ait olduğunu belirterek aldı.

Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayvancılıkla uğraştığını ve geçimini süt satarak sağladığını belirten Özkan, "Elektrik faturamı yatıracağım sırada cüzdanımın olmadığını fark ettim. Aramalarıma rağmen bir türlü bulamadım. Köye döneceğim sırada belediyenin yaptığı anonsu duyunca zabıtaya gittim." dedi.

Cüzdanını bulan Söndür'e teşekkür eden Emine Özkan, "İnsanlık demek ki hala ölmemiş. İyi insanlar hala var, Allah razı olsun." diye konuştu.

Muhittin Söndür ise cüzdanı bulunca direk belediyeye götürdüğünü söyleyerek, sahibinin bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.