pendik escort bayan
ak

Yolda Bulduğu Çek Ve Senedi Zabıtaya Teslim Etti

15.10.2016 - 17:04, Güncelleme: 15.10.2016 - 17:04
 

Yolda Bulduğu Çek Ve Senedi Zabıtaya Teslim Etti

Sivas'ta bir vatandaş, yolda bulduğu 100 bin liralık çek ile 58 bin liralık senedi zabıta ekiplerine teslim ederek, sahibine ulaştırılmasını sağladı

Sivas'ta bir vatandaş, yolda bulduğu 100 bin liralık çek ile 58 bin liralık senedi zabıta ekiplerine teslim ederek, sahibine ulaştırılmasını sağladı. Sivas'ta bir vatandaş, yolda bulduğu 100 bin liralık çek ile 58 bin liralık senedi zabıta ekiplerine teslim etti.Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Divriği’de yaşayan 75 yaşındaki Yusuf Koçkaya traktör almak için Sivas'a geldi.Koçkaya, yanında getirdiği zarf içerisindeki 100 bin liralık çek ile 58 bin liralık senedi kaybetti. Cebindeki zarfı düşürdüğünü anlayan Koçkaya daha önce gittiği yerleri dolaşarak zarfı aradı. Bir sonuç alamayan Koçkaya, Divriği’ye döndü.Atatürk Caddesi’nde akşam saatlerinde Yusuf Koçkaya’nın düşürdüğü zarfı bulan Metin Gökay (48) ise bunu Zabıta Müdürlüğüne teslim etti.Zabıta memurları yaptıkları araştırma sonucu önce çeki yazan firmaya, ardından çek ve senetlerin sahibi Yusuf Koçkaya’ya ulaştı.Tekrar il merkezine gelen Koçkaya, Zabıta Müdürlüğünde zarfı bulan Metin Gökay’dan, kaybettiği 158 bin lira değerindeki çek ve senedini teslim aldı.Yaşadığı olayı anlatan Koçkaya, zarfı bulan Gökay’a ve kendisine ulaşarak bunu teslim almasını sağlayan zabıta ekiplerine teşekkür etti.Zabıta Amiri Nazir Yıldız ise, bulunan eşyaları korumak ve sahibine teslim etmekle yükümlü olduklarını belirterek, duyarlı davranışından dolayı Metin Gökay’a ve emeği geçen zabıta memurlarına teşekkür etti. -Sivas
Sivas'ta bir vatandaş, yolda bulduğu 100 bin liralık çek ile 58 bin liralık senedi zabıta ekiplerine teslim ederek, sahibine ulaştırılmasını sağladı


Sivas'ta bir vatandaş, yolda bulduğu 100 bin liralık çek ile 58 bin liralık senedi zabıta ekiplerine teslim ederek, sahibine ulaştırılmasını sağladı.

 

Sivas'ta bir vatandaş, yolda bulduğu 100 bin liralık çek ile 58 bin liralık senedi zabıta ekiplerine teslim etti.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Divriği’de yaşayan 75 yaşındaki Yusuf Koçkaya traktör almak için Sivas'a geldi.

Koçkaya, yanında getirdiği zarf içerisindeki 100 bin liralık çek ile 58 bin liralık senedi kaybetti. Cebindeki zarfı düşürdüğünü anlayan Koçkaya daha önce gittiği yerleri dolaşarak zarfı aradı. Bir sonuç alamayan Koçkaya, Divriği’ye döndü.

Atatürk Caddesi’nde akşam saatlerinde Yusuf Koçkaya’nın düşürdüğü zarfı bulan Metin Gökay (48) ise bunu Zabıta Müdürlüğüne teslim etti.

Zabıta memurları yaptıkları araştırma sonucu önce çeki yazan firmaya, ardından çek ve senetlerin sahibi Yusuf Koçkaya’ya ulaştı.

Tekrar il merkezine gelen Koçkaya, Zabıta Müdürlüğünde zarfı bulan Metin Gökay’dan, kaybettiği 158 bin lira değerindeki çek ve senedini teslim aldı.

Yaşadığı olayı anlatan Koçkaya, zarfı bulan Gökay’a ve kendisine ulaşarak bunu teslim almasını sağlayan zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Zabıta Amiri Nazir Yıldız ise, bulunan eşyaları korumak ve sahibine teslim etmekle yükümlü olduklarını belirterek, duyarlı davranışından dolayı Metin Gökay’a ve emeği geçen zabıta memurlarına teşekkür etti. -Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.