pendik escort bayan
ak

Yolcu Otobüsü Şarampole Düştü: 3 Yaralı

01.11.2017 - 09:28, Güncelleme: 01.11.2017 - 09:28
 

Yolcu Otobüsü Şarampole Düştü: 3 Yaralı

Konya'da şoför değişikliği için durmak isteyen otobüsün, şarampole düşmesi sonucu 3 yolcu yaralandı

KONYA (AA) - Konya'da kontrolden çıkan yolcu otobüsünün şarampole düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Şinasi Yıldırım idaresindeki 38 KC 826 plakalı yolcu otobüsü, sürücü değişikliği için Konya-Seydişehir karayolunun 3. kilometresinde yolun sağında durmak istedi. Otobüs, şarampol olan yol kenarına fazla yanaşması nedeniyle yoldan aşağı düşerek yamaca yaslandı. Kazada, otobüste bulunan Fatma Cengiz, Nebahat Üçtüm ve Hikmet Soykarcı hafif yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otobüsteki diğer yolcular başka bir otobüsle yola devam etti. Kaza yapan otobüs ise olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı.
Konya'da şoför değişikliği için durmak isteyen otobüsün, şarampole düşmesi sonucu 3 yolcu yaralandı

KONYA (AA) - Konya'da kontrolden çıkan yolcu otobüsünün şarampole düşmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şinasi Yıldırım idaresindeki 38 KC 826 plakalı yolcu otobüsü, sürücü değişikliği için Konya-Seydişehir karayolunun 3. kilometresinde yolun sağında durmak istedi. Otobüs, şarampol olan yol kenarına fazla yanaşması nedeniyle yoldan aşağı düşerek yamaca yaslandı.

Kazada, otobüste bulunan Fatma Cengiz, Nebahat Üçtüm ve Hikmet Soykarcı hafif yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Otobüsteki diğer yolcular başka bir otobüsle yola devam etti. Kaza yapan otobüs ise olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.