pendik escort bayan
ak

Yök'ün Dekanların İstifasını İstemesi

21.07.2016 - 11:33, Güncelleme: 21.07.2016 - 11:33
 

Yök'ün Dekanların İstifasını İstemesi

KTO Karatay Üniversitesinde 7 dekan istifasını sundu

KONYA (AA) - Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) talebi üzerine Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesinde 7 dekan görevlerinden istifa etti. Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, devletin bekası ve milli iradeye saygı noktasında tek vücut olan KTO Karatay Üniversitesinin adına, bu kalkışmanın lanetlendiği bildirildi.Özgür ve bilimsel düşüncenin en büyük düşmanı olan bu yapılanmanın üniversiteleri ele geçirmesi, ülkenin bilimsel ve teknolojik gelişmesini baltalamasına asla müsaade edilemeyeceği belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:"YÖK'ün Türkiye'deki bütün üniversitelerin dekanlarının istifasını istediğini açıklamasının ardından, KTO Karatay Üniversitesinde de istifalar geldi. Üniversitede görev yapan 7 dekan istifasını sundu. Başta Cumhurbaşkanımız, Meclisimiz, hükümetimiz, kahraman polisimiz, onurlu Türk ordusu ve medyamız olmak üzere, halkımızın kanıyla canıyla koruduğu demokratik parlamenter sistemimizin yanında bulunduğunu ve savunucusu olduğunu göstermek, varlık sebebi olan özgür ve bilimsel düşüncenin yanında yer almak, üniversitelerimizin asli görevidir. Demokrasinin en önemli savunucularından üniversitelerimiz için gün, demokrasiye sahip çıkma günüdür."
KTO Karatay Üniversitesinde 7 dekan istifasını sundu

KONYA (AA) - Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) talebi üzerine Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesinde 7 dekan görevlerinden istifa etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, devletin bekası ve milli iradeye saygı noktasında tek vücut olan KTO Karatay Üniversitesinin adına, bu kalkışmanın lanetlendiği bildirildi.

Özgür ve bilimsel düşüncenin en büyük düşmanı olan bu yapılanmanın üniversiteleri ele geçirmesi, ülkenin bilimsel ve teknolojik gelişmesini baltalamasına asla müsaade edilemeyeceği belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"YÖK'ün Türkiye'deki bütün üniversitelerin dekanlarının istifasını istediğini açıklamasının ardından, KTO Karatay Üniversitesinde de istifalar geldi. Üniversitede görev yapan 7 dekan istifasını sundu. Başta Cumhurbaşkanımız, Meclisimiz, hükümetimiz, kahraman polisimiz, onurlu Türk ordusu ve medyamız olmak üzere, halkımızın kanıyla canıyla koruduğu demokratik parlamenter sistemimizin yanında bulunduğunu ve savunucusu olduğunu göstermek, varlık sebebi olan özgür ve bilimsel düşüncenin yanında yer almak, üniversitelerimizin asli görevidir. Demokrasinin en önemli savunucularından üniversitelerimiz için gün, demokrasiye sahip çıkma günüdür."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.